Ernæringsmæssige Drinks eller pulvere til kræftpatienter

 • In Default
 • January 6
 • 4 Views
 • 0 comments

 • Ernæringsmæssige Drinks eller pulvere til kræftpatienter  Ernæringsmæssige drinks og pulvere er tilgængelige i en vifte af varianter, hvilket gør at blande med frugt let. Photo Credit Roy McMahon / Brand X Pictures / Getty Images
 • Ernæring spiller en integrerende rolle i behandling og genvinding af kræft. National Cancer Institute, eller NCI, nævner, at kemoterapi, strålebehandling og kirurgiske procedurer kan være særligt beskatte på den enkelte, ændre deres smagsløg og ødelægge deres appetit til mad. Nogle individer kræver kosttilskud for at opretholde muskelstyrke, sund vægt og undgå fejlernæring. De fleste af de produkter, der anvendes i denne kapacitet vil blive protein beriget eller højt kalorieindhold. Eksperter på NCI anbefaler, at medicinske ernæringsmæssige produkter kun tages under pleje og overvågning af en autoriseret sundhedsperson.

  Beneprotein

  Beneprotein er et vallepulver proteintilskud fremstillet af Nestle Nutrition. Dette produkt generelt til drikkevarer eller milkshakes og kan også inkorporeres i mange andre opskrifter. Dette produkt betragtes som sikkert, selv om store mængder af protein kan forårsage sundhedsmæssige problemer blandt individer, der ikke har brug for det eller bruger mere end lægeligt nødvendigt. Det er flavorless og ændrer ikke konsistensen af ​​drikkevaren. Beneprotein portioner kan justeres baseret på niveau af behov og øget protein og kalorieindtag til ønskede mængder. Nestle Nutrition kraftigt rådgiver brug under kun lægeligt tilsyn.


  Carnation Instant Breakfast

  Carnation Instant Breakfast, en division af Nestle Nutrition, er en pulveriseret proteintilskud bruges med kræftpatienter, der også kan spiser tabel fødevarer. Dette produkt er tilgængelige på de fleste detailforretninger og dagligvarekæder og ikke nødvendigvis kræver tilsyn af en autoriseret sundhedsperson, selvom det anbefales i tilfælde af kræft ernæring. Den pulveriserede formel kommer i en bred vifte af smag og har overalt 220-250 kalorier afhængig udvælgelse og type mælk. Dette produkt er beriget med 25 procent af den daglige anbefalede B-vitaminer og protein, 50 procent af de daglige calcium krav plus 21 vigtige vitaminer og mineraler, ikke andetsteds specificeret. Carnation Instant Morgenmad fås også med dobbelt koncentreret protein og kalorier i flydende form til rådighed til kun medicinske fagfolk. Dette produkt er laktosefri medmindre tilsat til mejeriprodukter.


  Pulveriseret Power Milk

  Pulveriseret power mælk er bordet mælk med ekstra ernæring tilsat. De Lucile Packard Children Hospital på Stanford definerer dette protein-berigede mælk opskrift som mælkepulver tilføjet til sødmælk. I en 8 ounce kop, er det en fordel at tilføje 2 til 4 spsk. af mælkepulver. For hver 8 ounce, 2 til 4 spsk. tilføjer 66-132 ekstra kalorier, mens et protein spark giver det med yderligere 6 til 12 g. Denne formel kan også føjes til opskrifter fra buddinger, supper, saucer, gravies, jorden kød og gryderetter, til grøntsagsretter, varme eller kolde korn, milkshakes, yoghurt og pandekagedej.


  Sørg High Protein

  Sikre høj protein er en klar-til-drink shake tilgængelige på de fleste købmandsforretninger og apoteker. Fremstillet af Abbott Nutrition, Sikre høj protein fås i mange varianter, herunder vilde bær, vanille, banan fløde og cremet mælkechokolade. Mest ryster gennemsnit 12 yderligere g protein og ikke kræver blanding med en blender eller ekstra frugt.


  Hormel Solution Dry Mixes

  Hormel Solutions har skabt en linje af ernæringsmæssige bløde fødevarer, der har protein eller kalorieindhold forbedringer. For eksempel nr Bake Custard Dry Mix er tilgængelig og bliver tilføjet til vand eller mælk til anvendelse som en blød mad. Dette er vigtigt for kræftpatienter, som udviser synkebesvær eller erfaring mundsår fra kræftbehandling i hoved og hals. Dette produkt leverer 8 g protein, 230 kalorier og giver 25 procent af den daglige anbefalede mængder af 18 vitaminer og mineraler.

 • Tags:

Posts Carousel