Ernæring Information til Stella Artois


 • Ernæring Information til Stella Artois  Stella Artois er en belgisk øl med rødder, der spore tilbage til 1366. Kreditering Stephen LOVEKIN / Getty Images Entertainment / Getty Images
 • Hvis du er en øl connoisseur og nyde drikke gyldne pilsner med en krydret hop smag, kan du finde dig selv nipper fra en flaske eller et glas Stella Artois. Denne belgiske øl er flere hundrede år, men det er distribueret af moderselskabet Anheuser-Busch InBev, som er det største bryggeri i verden. Stella Artois har to produkter med forskellige ernæringsprofiler.

  Stella Artois Nutrition

  På grund af Stella Artois europæiske kulturarv, vises øllets volumen i milliliter, snarere end ounces som med amerikanske øl. 100 milliliter, hvilket svarer til omkring 3,4 fluid ounces, Stella Artois har 43.4 kalorier og 3,6 gram kulhydrater. Øllet er almindeligt tilgængelige i 330 milliliter flasker og dåser. I denne portionsstørrelse, Stella Artois har 143,2 kalorier og 11,9 gram kulhydrater.


  Stella Artois Cidre Nutrition

  Et alternativ til den traditionelle Stella Artois er Stella Artois Cidre, som er en cider lavet af æbler. Stella Artois Cidre ramte markedet maj 2013. Den fås i 12-ounce og 24-ounce flasker, der giver 170 kalorier og 21 gram kulhydrater pr 12 fluid ounces.


  Alkohol indhold

  Indholdet af Stella Artois og Stella Artois Cidre alkohol er ens. Stella Artois indeholder 5 procent alkohol efter volumen, mens Stella Artois Cidre har 4.5 procent alkohol efter volumen. Den tid alkoholen forbliver i kroppen afhænger af hvor meget du drikker. I almindelighed, men det tager flere timer, før kroppen kan helt metabolisere selv en lille mængde alkohol.


  Praksis Moderation

  Det er ofte sikkert for dig at nyde en flaske Stella Artois eller Stella Artois Cidre uden langsigtede virkninger, men holde dit forbrug af øl og andre typer alkohol moderat. De Dietary Guidelines for amerikanerne 2010 tilråder, at voksne kvinder bør indtage blot en alkoholisk drik om dagen, mens mænd bør drikke mere end to om dagen. Overdrevent drikkeri kan føre til leverskader, forhøjet blodtryk og utilsigtede hændelser såsom fald eller bil ulykker.

 • Tags:

Posts Carousel