Er V8 Count Som en servering af grøntsager?


 • Er V8 Count Som en servering af grøntsager?  V8 juice er ikke helt det samme som frisk tomatsaft. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • V8 juice kommer i mange forskellige varianter og kombinationer. Den oprindelige vegetabilske V8 er en kombination af otte grøntsager, men virksomheden producerer også fiberrige blandinger, samt frugtjuice. Hvis du ikke kan lide at spise grøntsager og ikke har tid til at lave dine egne frisk juice, kan V8 tilbyde en enkel og hurtig alternativ.

  Vegetabilske Portioner

  Ifølge V8 officielle hjemmeside, en 8-oz. servering af original V8 juice tæller som to portioner af grøntsager. Imidlertid bør saft ikke anvendes som en erstatning for friske, hele grøntsager. Ifølge ernæringsekspert Dr. Timothy S. Harlan, som kører Dr. Gourmet hjemmeside, V8 og andre vegetabilske juice cocktails er ikke en god ernæringsmæssig valg i forhold til hele frugter eller grøntsager. Drikke juice er bedre end at spise ikke grøntsager overhovedet, men det er bedst, hvis du kombinerer juice med friske råvarer.


  Forskelle

  V8 består primært af tomatsaft, med syv andre grøntsager tilsættes for at tilvejebringe yderligere ernæring og smag. Disse andre fem grøntsager omfatter roer, selleri, salat, gulerødder, spinat, brøndkarse og persille. En enkelt lille tomat indeholder ca. 1,5 g fibre. Tilføj til, at fiberen du ville få fra de andre grøntsager, hvis du spiste dem rå, og din fiberindhold kan være flere gram. Men en 8-oz. glas V8 indeholder kun 2 g fibre.


  Næringsstoffer

  V8 indeholder vitaminer og andre næringsstoffer, men beløbet er lavere end du ville finde i hele grøntsager. En 8-oz. servering af V8 100 procent grøntsagssaft indeholder 40 procent af dit daglige behov for vitamin A og 120 procent af vitamin C. Men der er ikke andre vitaminer til stede, såsom E eller folinsyre, som du ville finde i friske grøntsager.


  Ulemper

  V8 juice er høj i natrium. Den oprindelige vegetabilske sorten indeholder 420 mg natrium. Det er omkring 20 procent af den maksimale anbefalede mængde for voksne, hvilket er 2.300 mg per dag. Friske grøntsager indeholder meget lidt natrium. For eksempel en rå tomat indeholder 3 mg natrium.

 • Tags:

Posts Carousel