Er Rice Milk Stigning Slim?

 • In Default
 • August 6
 • 0 Views
 • 0 comments

 • Er Rice Milk Stigning Slim?  Øget slim produktion udløser hoste. Photo Credit BananaStock / BananaStock / Getty Images
 • Komælk anses generelt sundt for børn og voksne, selv om det kan føre til allergiske reaktioner, laktose intolerance og muligvis øget slim produktion. Følgelig nogle mennesker skifte til alternative kilder såsom soja, mandel eller ris mælk. Ris mælk er en nondairy drik, der forårsager færre negative symptomer end dem forbundet med komælk. Der er ingen undersøgelser, der linker øget slim produktion med forbruget af ris mælk.

  Ris Milk

  Ris mælk er en nondairy produkt, så et mere passende navn er nok ris drik, selvom det er ment som en erstatning for komælk. Ris mælk ligner fedtfattig komælk, men det smager ikke helt det samme. Ris mælk fremstilles af ris, som regel brune ris, ved at opløse den knuste korn i varmt vand og derefter filtrere det. Sammenlignet med komælk, ris mælk indeholder en højere procentdel af kulhydrater, men færre mineraler og vitaminer, og ingen laktose eller kolesterol, i henhold til "Encyclopedia of Human Nutrition." For at kompensere for dets relative mangel på næringsstoffer, de fleste mærker af ris mælk er beriget med calcium, B-vitaminer, vitamin D og jern. Desuden har de fleste sorter af ris mælk er usødet, men nogle mærker er sødet med sukkerrør sirup eller andre sukkerarter.


  Alternativ for komælk

  Ris mælk er ofte forbruges af mennesker, der er laktose intolerant eller allergisk over for nogle komponent af mejeriprodukter eller soja produkter. Strenge vegetarer undgå alle mælkeprodukter, og nogle gange de bruger ris mælk som et mejeri erstatning i deres kaffe eller på deres korn. Folk på fedtfattig eller lav-kolesterol kost kan også vælge ris mælk. Desuden undgår nogle mennesker komælk, fordi det er almindeligt menes, at det øger slim produktion, hvilket kan forværre lunge overbelastning og udløse anfald af hoste.


  Komælk og slim

  Slim er produceret af slimhinderne denne linje din mund, svælg, lunger og tarme. Slim er vigtig for trapping patogener og snavs, som derefter fjernes gennem fæces eller hostes op og udvises. Imidlertid overproduktion af slim sker med mange sygdomme, såsom lungebetændelse og bronkitis, og er forbundet med overbelastning, åndedrætsbesvær og kroniske anfald af hoste. Mange mennesker opfatter, at forbruget af mælk øger slim produktion, men den videnskabelige forskning tyder på, at dette ikke er tilfældet, i henhold til "Lærebog for Functional Medicine." Forskere hævder, at nasal sekreter ikke stiger med mælk at drikke, heller ikke øger hoste eller overbelastning . Forskere peger på, at måske konsistens og tekstur af mælk skabe en opfattelse af mere slim produktion.


  Rice Milk og slim

  På trods af de anekdotiske påstande om, at komælk øger slim produktion, er der ingen sådanne reaktioner almindeligt rapporteret med forbrug ris mælk. Allergi over for ris eller andre komponenter i ris mælk findes, selv om de allergiske symptomer ikke omfatte øget slim produktion, ifølge "Harrisons Principles of Internal Medicine." Er allergiske reaktioner over for risprodukter Men meget mindre udbredt i forhold til mejeriprodukter, så hvis du oplever negative reaktioner på komælk, overveje at skifte til ris mælk og bemærk eventuelle ændringer i din symptomatologi. Rådfør dig med en allergi specialist, hvis du oplever negative reaktioner efter at have drukket komælk eller ris mælk.

 • Tags:

Posts Carousel