Er Pork Lever godt for dig?

 • In Default
 • September 16
 • 3 Views
 • 0 comments

 • Er Pork Lever godt for dig?  Lav svinekød leverpostej med fedtfattig ricotta i stedet for smør for at spare kalorier og fedt. Photo Credit Jupiterimages / Stockbyte / Getty Images
 • Hakkede lever, leverpostej og leveren og løg er klassiske retter, der er rig på næringsstoffer. Svinelever er en relativt mager type leveren, men den er høj i kolesterol. Spiser svinekød lever i moderate mængder, og kun hvis du ikke er på en lav-kolesterol kost. Forberede det med sunde tilberedningsmetoder og tjene det med andre nærende fødevarer.

  Lean proteinkilde

  Hver 3-ounce portion kogte svinelever indeholder 22 gram protein, eller 44 procent af den daglige værdi baseret på en 2.000-kalorie diæt. Svinelever kan være en sund kilde til protein, fordi den kun indeholder 1,2 gram kolesterol-raising mættet fedt pr servering. Med kun 140 kalorier per portion, kan svinelever nemt passe ind i et vægttab kost. For at begrænse kalorier og mættet fedt, du får, stege eller gryderet svinelever i stedet for stegning det.


  High Mineral Content

  En 3-ounce servering af svinelever indeholder 15,2 mg jern eller 84 procent af den daglige værdi. Jern er et essentielt næringsstof for at opretholde sunde røde blodlegemer. Svinelever er især sundt for dem, der kan være i risiko for jernmangel, såsom gravide kvinder, atleter og unge. Jern i svinekød er i hæm form, hvilket er lettere for kroppen at fordøje end nonheme jern fra plante-baserede fødevarer. Leveren er også høj i zink, et vigtigt mineral for mange enzymreaktioner i kroppen.


  Værdifulde Vitaminer

  Svinelever er sundt, fordi det giver høje mængder af en række vitaminer. Hver 3-ounce servering giver 15.297 internationale enheder af vitamin A, eller 306 procent af den daglige værdi for vitamin A. Ifølge Linus Pauling Institute, akut vitamin A toksicitet er sjælden, men regelmæssigt forbruge mere end den tolerable øvre niveau af indtagelse af vitamin A, som er 10.000 internationale enheder per dag, kan føre til problemer. En 3-ounce servering af svinelever indeholder 15.9 mikrogram vitamin B-12 eller 266 procent af den daglige værdi. Svinelever er også en glimrende kilde til niacin, riboflavin, folinsyre og vitamin C.


  Begræns kolesterol

  Svinelever er høj i kolesterol, indeholdende 302 mg i en 3-ounce servering. Kolesterol kan føre til højere niveauer af kolesterol i blodet, og en øget risiko for hjertesygdomme, i henhold til de kostråd for amerikanerne 2010. Raske individer bør begrænse forbruget til 300 milligram om dagen, og en lav-kolesterol kost har en daglig maksimal af 200 mg kolesterol. Efter en kost lavt indhold af mættet fedt kan bidrage til at afbøde de kolesterol-raising virkninger af kosten kolesterol. Kog leveren og løg uden smør for at begrænse dit forbrug af mættet fedt.

 • Tags:

Posts Carousel