Er Papaya Godt for dig, når du ønsker at tabe sig?


 • Er Papaya Godt for dig, når du ønsker at tabe sig?  Fiberen i papaya bidrager til vægttab. Photo Credit Ablestock.com/AbleStock.com/Getty Images
 • Papaya er en tropisk frugt indfødte til Mellemamerika. I USA, er papaya hovedsageligt dyrkes i Florida, Hawaii og drivhuse i mindre tropiske klimaer. Hver papaya træ vokser fra et frø, der producerer en original arvestykke papaya. Denne frugt har egenskaber, der kan hjælpe med til at sikre vægttab.

  Kalorier  Er Papaya Godt for dig, når du ønsker at tabe sig?  Papaya Kreditering Stockbyte / Stockbyte / Getty Images

  En lille papaya vejer 5,5 ounce og giver 68 kalorier, eller 3 procent af standard 2.000 kalorie diæt. Trimning kosten med 3.500 til 7.000 kalorier hver uge resultater i 1- til 2-lb. af vægttab, en sund og rimelig mål. Fastholdelse af en bekvem levering af kalorielette fødevarer, såsom papaya, i løbet af en kost giver sunde spiseforstyrrelser indstillinger og hjælper med at fremme en langsigtet vægt regulering.


  Fiber  Er Papaya Godt for dig, når du ønsker at tabe sig?  Papaya Kreditering Stockbyte / Stockbyte / Getty Images

  En lille papaya giver 2,7 g fibre, eller 11 procent af de 25 g amerikanske Food and Drug Administration daglige værdi. En kost, der giver et tilstrækkeligt udbud af fiber er påfyldning og hjælper med at regulere fordøjelsen og optagelsen af ​​kulhydrater. Din krop absorberer kulhydrater hurtigt og fiber forhindrer blodsukkeret stiger unormalt. Kroppen reducerer højt blodsukker ved at rydde sukker fra blodet og gemme den som glykogen. Denne proces gør du føler dig sulten. Hvis du ikke brænder den energi lagres som glycogen, den ændrer til fedt og bidrager til vægtøgning. Det høje fiberindhold i papaya forhindrer blodsukker elevation, der bidrager til glycogen-afledte vægtøgning.


  Fat  Er Papaya Godt for dig, når du ønsker at tabe sig?  Papaya Kreditering Stockbyte / Stockbyte / Getty Images

  En lille papaya indeholder kun 0,41 g fedt, eller omkring 1 procent af 65 g FDA daglige værdi. Kroppen har brug for det daglige behov for fedt til hjerne og hjerte-kar-sundhed, men den standard amerikansk kost indeholder mere fedt end kroppen har brug for. Spise fødevarer såsom papaya ikke vil bidrage til fede gevinster, som kan synke og forpurre vægttab fremskridt.


  Vand  Er Papaya Godt for dig, når du ønsker at tabe sig?  Papaya Kreditering Stockbyte / Stockbyte / Getty Images

  En lille papaya giver 138 g vand, eller 89 procent af sin samlede vægt. Vand og væskeindtagelse rydder normale toksiner, der fremkommer ved omregning af fødevarer til energi fra kroppen. Når giftstoffer ophobes, de forstyrrer den normale metabolisme, hvilket kan forårsage vægtøgning. Den flydende indhold i papaya hjælper flush toksiner og holder det metaboliske system kørende, som hjælper lette vægttab.

 • Tags:

Posts Carousel