Er Natrium Årsag Acne?


 • Er Natrium Årsag Acne?  Årsager til acne omfatter tilstoppede porer og bakteriel aktivitet, ikke salt. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Selvom acne ofte begynder i løbet af teenage år, kan det poppe op på næsten enhver alder, ifølge hudlæge og forfatter til "The Acne recept" Nicholas Perricone. For nogle mennesker, der allerede har acne, kan kost udløse udbrud. Men natrium ikke forårsage acne, heller ikke nogen anden fødevare. Men du bør stadig begrænse dit indtag af dette næringsstof, som for meget af det kan føre til tilstande langt værre end acne, såsom hjertesygdomme. Tal med din hudlæge om effektiv acne retsmidler.

  Hvordan Acne Begins

  Når hormonal aktivitet øger produktionen af ​​olie i din hud, kan at olie og døde hudceller tilstoppe hårsække eller porer. De bakterier, der lever på huden, Propionibacterium acnes, feeds på huden og olie i de tilstoppede porer, hvilket fører til dannelsen af ​​en bums. En anden faktor i acne er betændelse, men der er debat om, hvorvidt acne kommer før eller efter acne starter. Men bundlinjen er højere niveauer af det i din krop vil gøre acne værre, som det er tilfældet med cystisk acne. Natrium ikke forårsager acne, og der er ingen beviser for, at det kan gøre det værre.


  Salty Food og Acne

  Natrium er en af ​​kemikalierne i salt. Nogle af dine foretrukne, salt færdigpakkede eller junk fødevarer kan gøre acne værre. Men det er ikke salt i sig selv, der er skyld i det. For eksempel fødevarer såsom chips eller pommes frites er også rige på kulhydrater, der øger niveauet af hormonet insulin. Som insulin niveauer stiger, så gør inflammation, hvilket gør acne værre. Salt er også til stede i forarbejdet kød; hormoner i kød forstyrre hormonale aktivitet i din krop og kan gøre acne værre, ifølge Mark Stengler, en biopat og medforfatter af "Prescription for Drug Alternatives."


  Overvejelser

  Du kan komme på tværs anbefalinger til at bruge saltvand til behandling af acne på internettet. En af de teorier bag denne behandling tilgang er, at mineralske salt deodoranter dræbe bakterier på armhulerne, så det kan også være fordelagtigt til at dræbe Propionibacterium acnes på huden, der bidrager til acne. Der er ingen videnskabelig dokumentation for, at det virker. Men saltvand er meget tørring. Ifølge Perricone, naturlige tørremidler, såsom svovl, er blevet anvendt i acne behandling siden 1940'erne til at kontrollere fedtet hud og unclog porer. Selvom Perricone ikke anbefaler saltvand til dette formål, kan du prøve det selv for at se, om din acne forbedres.


  Anbefalinger

  Hvis du har prøvet over-the-counter retsmidler såsom benzoylperoxid eller salicylsyre produkter, eller eliminere inflammation-forårsager fødevarer fra din kost, såsom oksekød, sukker og mejeriprodukter med ingen forbedring i acne, er det tid til at se en hudlæge. Acne kan være meget vedholdende, for nogle mennesker varige langt ind i voksenalderen. Men der er flere effektive retsmidler til rådighed, der hjælper til at kontrollere acne, selv når der skæres ud salt, pro-inflammatoriske fødevarer eller bruger saltvand til at rense din hud ikke forvise pletter.

 • Tags:

Posts Carousel