Er Middletown, New Jersey et rart sted at Raise Kids?

 • In Default
 • September 29
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Er Middletown, New Jersey et rart sted at Raise Kids?  Gode ​​skoler og en række aktiviteter for børn er blandt årsagerne til, at Middletown er et dejligt sted at rejse en familie. Photo Credit Pixland / Pixland / Getty Images
 • Middletown Township, der ligger i Monmouth County i New Jersey, er hjemsted for mere end 66.000 indbyggere. Middletown blev udnævnt som en af ​​de 100 bedste steder at leve af CNNMoney i 2006, 2008 og igen i 2010. Dette var baseret på en række faktorer, som også gør Middletown Township et dejligt sted at hæve børn.

  Skoler

  En af de største bekymringer forældre har, når det kommer til, hvor de ønsker at opdrage deres børn er skolerne i området. Der er 12 offentlige grundskoler, 3 offentlige mellemledere skoler og 3 offentlige gymnasier i Middletown Township. De offentlige skoler i denne by har en rating på 9 ud af en mulig 10, fra Greatschools.org. Beboere i Middletown har deres valg af en række børnehaver til deres små, så godt. Dette omfatter førskole programmet gennem Middletown Township offentlige skolesystem samt private børnehaver.


  Aktiviteter for børn

  En vigtig del af at vælge et sted, hvor du gerne vil hæve din familie er de aktiviteter til rådighed for børn. Den Monmouth County Park System (monmouthcountyparks.com) fastholder nogle af de parker i Middletown Township, som har legepladser, vandrestier og boldbaner. Det giver også aktiviteter for børn, herunder rekreative programmer, særlige begivenheder og lejre i løbet af året. Den Middletown Township, New Jersey Recreation Department (middletownnj.org) vedligeholder byens parker i området, med legeredskaber, rulle hockey rinks, sportsfaciliteter og grønne strøg. Et medborgerhus og kunstcenter drives af rekreative afdelingen tilbyder også aktiviteter for områdets børn. Du vil også finde dans klasser, gymnastik og andre børns klasser til rådighed. Der er 4 bibliotek grene af Middletown Township Public Library inden Middletown Township, med gratis børneprogrammer og aktiviteter, der tilbydes på en regelmæssig basis.


  Børne Sport

  Sport er ofte en vigtig del af mange børns liv. Middletown Township har masser af sportslige muligheder for børn. På Middletown Sports Complex, kan du finde en is arena med offentlig skøjteløb, kunstskøjteløb og ungdom hockey, samt en indendørs swimmingpool med svømme lektioner og en svømmetur team. Den Middletown Youth Athletic Association (middletownyouthaa.org) tilbyder lidt league softball, baseball, basketball, fodbold og rullehockey. På det lokale KFUM i Middletown (middletownymca.org), kan du finde førskole sport, ungdom sport og teen sport, herunder basketball, fodbold, svømning og cheerleading.


  Børn Sikkerhed

  Sikkerhed er et sandsynligt bekymring, når det kommer til at vælge et sted at hæve dine børn. Monmouth County har en væsentligt lavere kriminalitet end andre New Jersey amter, såvel som andre steder i USA, ifølge en 2010 kriminalitet rapport fra CLRsearch. Rapporten indeholder mord risiko, voldtægt risiko, overfald risiko, tyveri risiko og indbrud risiko.

 • Tags:

Posts Carousel