Er MCT Oil gøre dig tabe sig?

 • In Default
 • April 16
 • 9 Views
 • 0 comments

 • Er MCT Oil gøre dig tabe sig?  Kokosolie er en naturligt rig kilde til MCT. Photo Credit iquacu / iStock / Getty Images
 • Mellemkædede triglycerider, eller MCT, er mættede fedt med specielle egenskaber. Disse egenskaber gør det muligt MCT at blive fordøjet let og hurtigt kan omdannes til energi. I det væsentlige er de fedtstoffer, der opfører sig mere som kulhydrater. Blandt MCT unikke egenskaber er evnen til at fremme fedttab og hæmmer fedt oplagring.

  Kilder til MCT-olie

  En af de rigeste kilder til MCT er kokosolie, som indeholder ca. 60 procent triglycerider med middellang kædelængde. Andre kilder i kosten af ​​MCT indbefatter palmeolie og smør. Oprenset MCT-olie kan også købes til madlavning og som kosttilskud. Når det tages som et kosttilskud, er det typisk indtages i mængder på omkring 85 mg per dag.


  Brændt som brændstof

  En 1982 undersøgelse offentliggjort i "American Journal of Clinical Nutrition" bemærkes, at triglycerider med middellang kædelængde har meget lidt tilbøjelighed til at blive lagret som kropsfedt, men snarere er straks stilles til rådighed som en kilde til energi. En 2002 papir offentliggjort i "Journal of Nutrition" konkluderede også, at MCT øger energi udgifter - hvilket betyder at de er brændt ud som brændstof i stedet gemt på kroppen. Papiret bemærkede, at MCT, der indgår i kosten, kan bidrage til at lette vægttab.


  Forhindrer Fat Opbevaring

  En 2008 undersøgelse offentliggjort i "American Journal of Clinical Nutrition" sammenlignet olivenolie og MCT olie til deres effektivitet som vægttab agenter. Konklusionen var, at MCT olie var den mere effektiv olie i at fremme vægttab. Undersøgelsen bemærkede, at MCT-olie med held kan indgå i et vægttab kost. En 2008 papir offentliggjort i "Asian Pacific Journal of Clinical Nutrition", at MCT kan undertrykke ophobning af kropsfedt, især når de anvendes som en madolie.


  MCT Oil Sikkerhed

  Anvendelse af MCT-olie synes at være generelt meget sikkert. En 2008 undersøgelse offentliggjort i "Journal of American College of Nutrition" bemærkede, at MCT olie kan inkorporeres i et vægttab program uden negative effekter. Undersøgelsen konstaterer, at mellemlange triglycerider udgør mindre risiko i forhold til andre mættede fedtstoffer på metaboliske risikofaktorer såsom hjertesygdomme, slagtilfælde og type II diabetes.

 • Tags:

Posts Carousel