Er Magnesium Hjælp Restless Legs Syndrome?


 • Er Magnesium Hjælp Restless Legs Syndrome?  En læge kan fortælle dig, om magnesium er det rigtige for dig. Photo Credit Thomas Northcut / Digital Vision / Getty Images
 • Smertende, kløe og kramper fornemmelser i lår, kalve og fødder er symptomer på restless legs syndrome, eller RLS. For mange mennesker, opstår disse generende symptomer efter perioder med inaktivitet, generelt om natten. Fordi bevægelsen lindrer spændinger og prikken, de fleste mennesker mister søvn ved pacing og strække, når de kunne hvile. Blandt de mange behandlingsmuligheder er magnesium, en over-the-counter kosttilskud. Tal med din læge, før du tager magnesium.

  Magnesium

  Magnesium er vigtigt for korrekt vækst og vedligeholdelse af knogler og for driften af ​​nerver og muscles.Your krop indeholder omkring 25 g magnesium, omkring halvdelen af, der findes i dine knogler. Du får dette mineral fra din kost, og typisk fra fødevarer, der er høj i fiber, såsom bælgfrugter, nødder, grøntsager og fuldkorn. Nogle mennesker bruger magnesium kosttilskud for at øge deres indtag og forebygge magnesium mangler; andre måske bruge magnesium til potentielt lindre symptomerne på præmenstruelt syndrom, for at forhindre osteoporose, reducere risikoen for type 2 diabetes, sænke kolesterolniveau, forebygge nyresten og at hjælpe med at kontrollere uro i benene.


  Effekt

  Begrænset forskning tyder på, at magnesium tilskud kan mindske symptomer forbundet med RLS, hvilket igen hjælper med at øge søvn i RLS-ramte individer. Den nøjagtige rolle af magnesium er usikker men da nogle mennesker med den betingelse har lave niveauer af magnesium, mens andre har høje blodniveauer af mineralet.


  Sikkerhed og risici

  Magnesium er sandsynligvis sikkert for de fleste mennesker, når de anvendes som anvist af en læge, selv om høje doser - der overstiger 350 mg daglig - kan forårsage en usikker ophobning af mineralet, hvilket fører til alvorlige og potentielt dødelige bivirkninger. Milde bivirkninger, såsom mavebesvær, diarré, kvalme og opkastning er også mulige. Tal med din læge om sikkerheden og effektiviteten af ​​magnesium, før du bruger det tillæg til at behandle RLS.


  Overvejelser

  Fordi magnesium er ikke sandsynligt, at helbrede RLS, kan du overveje at bruge andre midler til at lindre symptomerne. Varme bade hjælpe berolige benmusklerne, som gør massage og varme og kolde pakninger. Da stress og træthed kan forværre RLS, der beskæftiger stress management teknikker og forbedre din søvn mønstre kan reducere symptomerne så godt. Start ved at holde soveværelset køligt og ro til at fremme en bedre søvn. Brug meditation og yoga for at reducere stress. Undgå koffein, tobak og alkohol kan også forbedre din tilstand.

 • Tags:

Posts Carousel