Er løfte vægte Burn Fat?

 • In Default
 • March 11
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Er løfte vægte Burn Fat?  Resistance uddannelse er primært brugt til at bygge lean muskelmasse Kreditering Siri Stafford / Digital Vision / Getty Images
 • Fedt er det primære brændstof, der anvendes under aerobe lipolyse. Dette særlige energisystem er ansat under aktiviteter, som er lange varighed og hjerte-kar i karakter, såsom maratonløb. Selvom vægtløftning bidrager indirekte til fedt tab, er det ikke en primær metode. Den mest effektive måde at tabe kropsfedt er at deltage i en daglig fitness rutine af både kardiovaskulære og styrke øvelser.

  Aktuelle Anbefalinger

  American College of Sports Medicine anbefaler, at voksne engagere i 150 minutter af moderat intensitet eller 75 minutter af kraftig intensitet øvelse om ugen. I tillæg til dit hjerte-kar rutine, er det også anbefales, at du deltager i et minimum af to til tre dage af styrke-øvelser om ugen. Større sundhedsmæssige fordele kan realiseres ved at deltage i 300 minutter af moderat intensitet eller 150 minutter af kraftig intensitet motionsture ugentligt.


  Muskel bidrag

  Modstand øvelser bruger kulhydrater som brændstof mere effektivt end fedt. Det skyldes primært styrke øvelser er generelt kortere i varighed og forårsage en mindre drastisk stigning i hjertefrekvens. Dog kan øge din lean muskelmasse bidrager til fedt tab. Lean muskel, selv i hvile, forbrænder flere kalorier end kropsfedt. Derfor, ved at øge mængden af ​​lean muskel, som du bære dig reducere din mængde kropsfedt.


  Bestem dit mål

  Hvis vægttab er din generelle fitness mål, en kombination af kredsløbstræning og styrketræning kombineret med en sund kost er din bedste fremgangsmåde. Ofte vil vægttræning alene medføre en stigning i kropsvægt på grund af en stigning i magert muskelvæv. Aktiviteter som gang, løb, cykling og dans brænde et større antal kalorier, fordi dit hjerte er forpligtet til at arbejde hårdere. Denne øgede arbejdsbyrde kan tilskrives den samtidige aktivering af flere muskelgrupper. Generelt styrketræning isolerer hver muskel gruppe.


  Weight-Loss Formula

  At tabe sig, skal du konsekvent forbrænde flere kalorier end du indtager. Et pund fedt er cirka 3.500 kalorier. At miste 1 pund fedt pr uge, ville du nødt til at oprette en daglig kalorie underskud på omkring 500 kalorier. Til gear din krop mod vægttab, reducere dine portionsstørrelser, fokusere din kost på sunde fødevarer valg og engagere sig i en daglig fitness rutine for cardio og styrke øvelser.

 • Tags:

Posts Carousel