Er Lecithin eller cholin Hjælp Fatty Liver?


 • Er Lecithin eller cholin Hjælp Fatty Liver?  Virkningen af ​​lecithin og cholin på leveren er ikke fuldt forstået. Photo Credit Photos.com/Photos.com/Getty Images
 • Cholin og lecithin er essentielle næringsstoffer kræves af kroppen for mange vitale biologiske processer. Sundhed kosttilskud, der indeholder lecithin og cholin er ofte anvendes til behandling af en række helbredsmæssige forhold, herunder højt kolesteroltal og colitis ulcerosa. Renter er også voksende i cholin og lecithin som behandlinger for leversygdomme, såsom fedtlever, selvom undersøgelser har fundet blandede resultater. Som enhver sundhed supplement, konsultere din læge, før du tager lecithin eller cholin.

  Definition

  Lecithin henviser til en blanding af relaterede stoffer, herunder cholin og et derivat af cholin kendt som phosphatidylcholin. Cholin er en forløber for mange kemikalier med lignende strukturer, der er kendt som phospholipider. Disse fosfolipider spiller mange vigtige roller i kroppen, herunder dannelsen af ​​cellemembraner, der omgiver og beskytter dine celler samt overførslen af ​​nervesignaler, forklarer Linus Pauling Institute ved Oregon State University. Anderledes fremstilling af lecithin kan indeholde forskellige mængder af cholin eller andre phospholipider.


  Cholin Deficiency og leverskader

  Lave niveauer af cholin har været forbundet med fedtlever sygdom, ifølge Northwestern University Feinberg School of Medicine. Forklaringen på dette link er ikke godt forstået. Stort forbrug af alkohol, som er en årsag til fedtlever, tendens til at stige, hvor hurtigt kroppen nedbryder cholin, hvilket kan føre til mangler i cholin. Forskere ved ikke, om det cholin-mangel faktisk forårsager leverskader.


  Mekanisme

  Mens den mekanisme, der forbinder cholin til leversygdom ikke er helt forstået, teorier tyder på, at cholin og derivater deraf, såsom phosphatidylcholin, kan bidrage til at stabilisere membraner i leverceller og inhibere dannelsen af ​​arvæv, forklarer en artikel offentliggjort i november 2003 af tidsskriftet "Alkoholisme:. Clinical and Experimental Research"


  Behandling af Leversygdom

  Undersøgelser med behandling af fedtlever og andre leversygdomme med cholin eller lecithin har modstridende resultater. I en undersøgelse med patienter, som havde fået foretaget operation for at fjerne alle deres tarme, behandling med cholin omvendt fedtlever sygdom, forklarer Northwestern University Feinberg School of Medicine. I en stor undersøgelse af 789 alkoholikere, behandling med phosphatidylcholin forhindrede ikke leversygdom, rapporterer artiklen i "Alkoholisme:. Clinical and Experimental Research" Yderligere forskning er nødvendig for fuldt ud at forstå betydningen af ​​cholin og lecithin i behandling fedtlever.

 • Tags:

Posts Carousel