Er Kefir Milk har flere fordele end valleprotein?

 • In Default
 • October 19
 • 20 Views
 • 0 comments

 • Er Kefir Milk har flere fordele end valleprotein?  Både kefir og valle indeholder protein fra komælk. Photo Credit Allan Baxter / Photodisc / Getty Images
 • Både kefir og valleprotein tilbyde måder at øge din ernæringsmæssige indtagelse samtidig give ekstra sundhedsmæssige fordele. Du kan undre, hvilke af disse kosttilskud har mere at tilbyde dig. På overfladen, begge produkter giver måder at øge dit protein indtag. At afgøre, hvilke kan være bedre, se ud over deres ernæringsmæssige indhold for at se, som er mere passende for din krops behov.

  Kefir vs. Whey Protein

  Kefir og valleprotein er ens i, at de kan komme fra den samme kilde, nemlig komælk. Kefir er en fermenteret komælk produkt, men det kan også indeholde ged eller fåremælk, også. Valleprotein er en af ​​to proteiner, der findes i komælk, forklarer Whey Protein Institute, der er isoleret fra mælk i osten beslutningsproces. Det raffineres og tørret til frembringelse af vallepulver.


  Fordele ved Kefir

  Kefir indeholder probiotika, såsom levende bakterier og gær på grund af sin gæring. Disse mikroorganismer støtter immunsystemet af kroppen, hjælper det kæmpe mod sygdomsfremkaldende bakterier og andre patogener. Ifølge National Center for komplementær og alternativ medicin, kan disse gode bakterier, der findes i kefir hjælpe behandle gastrointestinale nød, urinvejsinfektioner og irritabel tyktarm, blandt andre betingelser. Ud over disse fordele, kefir er en glimrende kilde til protein og andre vigtige næringsstoffer. En enkelt-cup servering giver 30 procent af den anbefalede daglige tilførsel for calcium.


  Fordele af valleprotein

  Valleprotein er en let fordøjeligt form for protein, som du kan bruge til at supplere din protein indtag. Fordi det er et pulver, kan du tilføje den til enhver smoothie opskrift eller væske, øge dens næringsværdi. Valle adskiller sig fra nogle proteiner i, at det er et komplet protein. En komplet protein indeholder alle de essentielle aminosyrer, forklarer Centers for Disease Control og Forebyggelse. Og aminosyrer er byggestenene for proteiner, som kroppen bruger til at reparere væv og opbygge muskelmasse.


  Effekter

  Både kefir og valleprotein kan forbedre dine sportslige præstationer. En undersøgelse fra 2007 i "Current Sports Medicine rapporter" fandt, at probiotika som dem der findes i kefir hjulpet atleter komme fra træthed efter træning. Ligeledes forklarer Whey Protein Institute at valleprotein kan hjælpe kroppen reparere muskelvæv beskadiget under træning. Begge produkter kan give ernæringsmæssig støtte til fysisk aktivitet.


  Opløsning

  En mulighed kan du overveje at modtage fordelene af kefir og valleprotein er at bruge de to sammen. Du kan lave en lækker nærende shake ved at kombinere en kop kefir med den anbefalede servering af valleprotein. På denne måde kan du drage fordel af både immunfunktionen støtte kefir og næringsværdien af ​​valleprotein i en drik. Som med enhver ernæringstilskud, konsultere din læge, før du tilføjer kefir eller valle protein til din kost. Begge produkter kan være uhensigtsmæssigt for laktose-intolerante individer.

 • Tags:

Posts Carousel