ER Indlæggelser Over Holidays Forbundet med højere dødelighed

  • In Default
  • October 15
  • 2 Views
  • 0 comments

ER Indlæggelser Over Holidays Forbundet med højere dødelighed

Torsdag 24 JANUAR (healthday News) - Hospital patienter indlagt som akutte tilfælde på helligdage er mere tilbøjelige til at dø inden for den måned, end de indskrevne på andre dage, ifølge en undersøgelse fra Det Forenede Kongerige.

Forskere kiggede på de syv-dages og 30-dages dødelighed blandt omkring 20.000 patienter indlagt som nødsituationer til et distrikt hospital i Skotland mellem 2008 og 2010. Om 6 procent af patienterne blev indlagt på helligdage, 77 procent på hverdage og Resten i weekenden.

Samlet set 771 patienter (3,8 procent) døde inden for syv dage efter at være indlagt på hospitalet, og 1.780 (8,9 procent), døde inden for 30 dage, efterforskerne rapporteret i undersøgelse offentliggjort online 24 januar i Emergency Medicine Journal.

Næsten 6 procent af patienterne indlagt på en helligdag døde inden for syv dage, og omkring 11 procent af dem døde inden for 30 dage, versus omkring 4 procent, og næsten 9 procent, henholdsvis af de indskrevne på andre dage, viste resultaterne.

Sammenlignet med patienter indlagt på hverdage, der er optaget i weekenden tendens til at være lidt ældre, mindre tilbøjelige til at have kræft, og mere tilbøjelige til at have en respiratorisk problem, forfatterne sagde i et tidsskrift pressemeddelelse. Patienter indlagt på helligdage var også mere tilbøjelige til at have en respiratorisk problem. Ellers var der ingen markante forskelle mellem patienterne i undersøgelsen.

Der var ingen forskel bemærket i senior læge bemanding på hverdage og normale weekender. Men helligdage er ofte en del af en tre- eller fire-dages weekend, hvilket resulterer i, hvad undersøgelsens forfattere kaldes en "kumulativ virkning" på hospitalet bemanding.

"Hvis vi antager, at patienter med alvorlige sygdomme er ikke mere tilbøjelige til at blive optaget på en hvilken som helst dag i ugen end nogen anden, så bliver det svært at undslippe den opfattelse, at en kumulativ effekt af manglende og / eller mangel på læger på helligdage skal have en rolle at spille i den højere helligdag dødelighed påvist i denne undersøgelse, "konkluderede Dr. Sian Finlay, af Dumfries og Galloway Royal Infirmary i Skotland, og kolleger.

Flere oplysninger

De amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse skitserer, hvad du kan gøre for at være en sikker patient.

Posts Carousel