Er Herbal Tea sikker for børn?

 • In Default
 • January 18
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Er Herbal Tea sikker for børn?  Nogle forældre er afhængige af alternativ medicin behandlingsformer såsom urtete til at behandle deres børn. Photo Credit Goodshoot / Goodshoot / Getty Images
 • "Naturlig" er ikke et synonym for "sikker". Alligevel, ligesom deres forældre, et stigende antal børn og teenagere er tappe komplementær og alternativ medicin (CAM) behandlingsformer såsom "naturlige" urtete og medicin. Mange forældre par CAM terapier med traditionel medicin til selv behandle børn. Sikkerheden og effekten af ​​CAM behandlingsformer såsom hjemmelavet afhjælpe urteteer derfor skal behandles på tværs af et spektrum af variabler, såsom patientens alder, generelle sundhed eller sygdomstilstand, behandlingshyppighed og CAM behandling samspil med traditionel medicin.

  Oversigt

  Den amerikanske Academy of Pediatrics har måles CAM brug i raske børn ved ca. 20 til 40 procent fra den tidlige del af det 21. århundrede. For børn med kroniske eller uhelbredelige sygdomme som astma eller autisme, at antallet raketter til mere end 50 procent. Den stigende afhængighed af CAM behandlingsformer trods mange børnelæger og børns sundhed organisationer lyder et opråb for at se disse behandlinger med skepsis. For eksempel, Dr. Ruth Lawrence, en børnelæge, bemærkes, at mens mange "har opgivet kaffe, fordi de ved noget om problemerne med koffein," de har uforvarende "gået til urtete, bestanddelene, som de ikke ved noget." To typer te findes: urte og nonherbal, hvor sidstnævnte består af grøn, sort og oolong.


  Prænatal Herbal Tea Brug

  Dr. Alan Greene, børnelæge og forfatter til "Indføring Baby Green", har vejes på koffein forbrug, som det ses hovedsagelig gennem kaffe, kulsyreholdige drikke og te drikker under graviditeten. Selvom sande urteteer sandsynligvis bære lidt at ingen koffein risiko, er det værd at bemærke, at "Koffein let passerer gennem moderkagen ... og videre til udviklingslandene baby - der vil have højere og mere vedvarende koffein niveauer end mor .... "På grund af risikoen for skadelige virkninger, Dr. Lawrence rådgiver gravide og ammende kvinder mod at bruge bukkehorn, fennikel, kulsukker blade, hjulkrone og alt andet end beskedne mængder af salvie i urtete. Den amerikanske Graviditet Association, i en bedømmelse af den indbetalte abonnement Natural Medicines Database, konstaterer utilstrækkelige data om mælkebøtte, hyben og tysk kamille urtete mens anse brændenælder som "sandsynligvis usikker" og gul dock og lucerne som "muligvis usikre." Ingefær rod te, en fælles middel mod morgenkvalme, er kun "muligvis sikker."


  Herbal Tea Amning  Er Herbal Tea sikker for børn?  Forældre i Appalacherne og andre amerikanske kulturer forsøger katteurt te eller andre naturlægemidler for kolik. Photo Credit Hemera Technologies / AbleStock.com / Getty Images

  I modsætning til konventionel medicin, har naturlægemidler ikke blevet gennemgået af den amerikanske Food and Drug Administration. Således er "udskillelsen af ​​urter i modermælk er en bekymring. ... Der har været lidt videnskabelig undersøgelse af dette spørgsmål. ... Variable og uforudsigelige koncentrationer, ingredienser og forureninger er af bekymring, især når disse produkter anvendes i børn. "


  Herbal Tea brug hos børn og unge

  Den March of Dimes, hvis mål det er at udrydde fosterskader, siger: "[vi] ikke støtter brugen af ​​naturlægemidler eller kosttilskud af kvinder, der kan blive gravide, gravide kvinder, eller af børn, uden godkendelse af et sundhedscertifikat pleje udbyder. " I de tilfælde af børn eller unge i øjeblikket gennemgår konventionel behandling for sygdommen, skal en børnelæge altid høres, før du bruger nogen urtemedicin, hvad enten det er olie, te eller et supplement. Toksicitet, reproduktive og ellers potentielle kræftfremkaldende effekter og mutagenicitet - altså skabe genmutationer - er blot nogle af de bekymringer, der skal undersøges, når man overvejer naturlægemidler og andre CAM terapier for børn, i samråd med en børnelæge.

 • Tags:

Posts Carousel