Er Grape Juice Hjælp med migræne?

 • In Default
 • November 18
 • 11 Views
 • 0 comments

 • Er Grape Juice Hjælp med migræne?  Druer er højt indhold af vitaminer, der kunne hjælpe omvendte seratonin niveauer, der forårsager migræne. Photo Credit Alexandra Grablewski / Lifesize / Getty Images
 • Migræne hovedpine typisk resultere i alvorlige dunkende og ofte er ledsaget af opkastning, kvalme og ekstrem følsomhed over for lys. Subtile ændringer ofte signalerer indtræden af ​​en migræne og kan omfatte moodiness og depression, en stiv nakke, diarré eller forstoppelse og mad cravings. Nogle gange kan du opdage specifikke udløser for din hovedpine og foretage tilstrækkelige ændringer for at undgå de udløsende faktorer. Rødvin ofte er en udløsende faktor for mange migrænepatienter, mens druesaft og vindruekerneekstrakt kan give lindring for mange mennesker. Før du prøver nogen alternative behandlinger eller foretage kostændringer, tale med din læge for at forebygge yderligere komplikationer.

  Årsager

  Arvelighed og miljømæssige faktorer spiller typisk en rolle i udviklingen af ​​migræne, ifølge Mayo Clinic hjemmeside. En ubalance i din hjerne kemikalier, især serotonin niveauer, fører også til svære smerter. Ernæringsmæssige mangler, der kan rettes med kosttilskud og kost kan vise sig at være synderen bag din hovedpine. At finde de udløsende faktorer, der går forud din hovedpine kan bidrage til at afbøde deres virkninger. Almindelige fødevarer, der kan udløse migræne omfatter lagret ost, alkohol, chokolade, koffein og mononatriumglutamat eller MSG. Stress, ændringer i vejret, intens motion og uregelmæssig søvn mønstre også kan udløse din migræne.


  Ernæring

  Skipping måltider kan føre til migræne hovedpine, og du kan få brug ekstra næring for at forhindre din hovedpine. Især har vitamin B2 eller riboflavin vist sig at være effektiv til behandling af migræne hovedpine. En undersøgelse viste, behandling af patienter med riboflavin faldt antallet af migræne, de oplevede med 50 procent, ifølge University of Maryland Medical Center. Magnesium, aminosyren 5-hydroxytryptophan, eller 5-HTP, Matrem og hestehov er andre kosttilskud, der kan hjælpe med migræne symptomer.


  Vindruer

  Druer er høje i vitamin C og A samt B2 og andre antioxidanter. Gør dit eget saft og indarbejde huden og frø giver de højeste niveauer af riboflavin og andre næringsstoffer, som kan lindre din migræne, ifølge vinavler Delta Packing. Youâ € ™ ll ønsker at drage fordel af alle de forbindelser, der findes i druerne for at få mest gavn af saften.


  Fordele

  B2 findes i druer og druesaft også kan interagere positivt med dine lever funktioner, som ofte spiller en rolle i migræne udvikling, i henhold til klinisk forskning ressource Acu-Cell. Classic migræne der Arena € ™ t forbundet med sinus overbelastning eller hormonelle udsving ofte er relateret til unormal leverfunktion. Vitamin B2 virker som en jern-antagonist for at reducere jernindhold. Donere blod ofte producerer den samme effekt, men det er ikke altid praktisk. Det høje C-vitamin indhold i druer kan effektivt balancere dine jern niveauer, hvis din migræne primært er forbundet med uregelmæssige østrogenniveau.

 • Tags:

Posts Carousel