Er Forældre uvillige til at tale med deres teenagere om Prævention?

 • In Default
 • December 10
 • 11 Views
 • 0 comments

 • Er Forældre uvillige til at tale med deres teenagere om Prævention?  Tal med din teenager om prævention tidligt og ofte. Photo Credit gravid # 3 billede af Adam Borkowski fra Fotolia.com
 • Som forælder vil du virkelig ønsker at tale med din teenager om prævention? Education.com siger, for de fleste forældre, det korte svar på dette spørgsmål er et rungende "nej". Forældre synes næsten universelt uvillige til at have nogen diskussion om prævention eller seksuel aktivitet med deres teenagere. Men dine børn vil have dig til at tale med dem om disse spørgsmål, fordi du stadig er deres mest magtfulde indflydelse.

  Data

  Tre ud af 10 piger har været gravid mindst én gang efter alder 20. Derudover teenage graviditet i USA er højere end i de fleste andre lande. Mere end 750.000 teenagepiger blive gravid hvert år, mest utilsigtet. I virkeligheden, som rapporteret i november 2012, spørgsmålet om "Family Circle" magasin: "Hver time, 87 teen par udtænke og 50 unge piger føder." Men næsten 70 procent af teenagere siger, at de ville have fundet det meget lettere at vente på sex, hvis de havde været i stand til at "have mere åbne, ærlige samtaler om disse emner med deres forældre."


  Tilbageholdenhed

  Forældre nogle gange ikke ønsker at klart angive deres meninger om prævention til deres teenager. Deres egne forældre skirted spørgsmål om sex og prævention med dem, når de var teenagere, eller de gjorde et dårligt stykke arbejde med at forklare. Eller, kan du føle, at angivelse din mening vil lyde som om du forsøger at placere din egen værdisystem på din teenager. Forskelle i den måde populærkultur opfatter graviditet og forældreskab kan påvirke dig i, hvordan du taler med din teenager. Du kan føle konflikt selv, hvilket resulterer i en afvisning af at behandle spørgsmålet direkte. Men som Education.com stater, hvis du ikke fortælle din teenager i utvetydige vendinger, at en teenage "graviditet og forældreskab er ikke i nogens interesse," dagens høje teenage-graviditet fortsætter i USA


  Ubehag

  Mange forældre føler sig utilpas taler med deres teenager om prævention. Du husker måske den frygtede "sex talk" med din egen mor eller far, da du var en teenager, og hvor ubehageligt du følte under hele samtalen. Eller kan du bare føle sig utilpas tale om sex. En teenager husker hendes egen seksualundervisning denne måde: "Mine forældre følte ubehagelige at have samtaler om sex. Jeg fornemmede det, hver gang min mor talte til mig om dating. Min far talte ikke om sex, og min mor simpelthen fortalte mig ikke at have sex. "Time Magazine siger, at for at undgå ubehag, har drøftelserne på" alderssvarende tider "og holde det en løbende diskussion, ikke en en- tid forelæsning. Kom over frygt for selv begynder samtalen er svært, men når du gør det, bliver det nemmere. Hvis du føler dig utilpas, indrømme det fra starten - som er en anden måde at indlede snak - og understrege betydningen af ​​emnet. Og som Dr. Phil siger, at fortælle din datter, at du føler dig genert, kan hjælpe hende "svigtet hendes vagt" og virkelig snakke med dig.


  Selvmodsigende

  Nogle forældre føler, at tale med deres teenager om prævention sender et blandet budskab. Hvis du introducere emnet, betyder det, at du er okay med din søn havde sex? Hvis du fortæller ham at forblive afholdende og også tale om kondomer, tror han, at al hemmelighed du ved, at han kommer til at have sex alligevel? Når man taler om prævention, gør det klart, at du ikke tolerere sex eller ønsker din teenager til at have sex. Være fast og lad der ikke være nogen forvirring eller misforståelser på din teenagers del. Bare fortælle ham, at du vil have ham til at være helt informeret når den dag kommer, hvor han har sex - i fremtiden. Når man taler om afholdenhed og prævention, fortæller du din teenager til "handle ansvarligt," siger Education.com. Mind din teenager, at prævention beskytter mod både en uønsket graviditet og en seksuelt overført infektion.

 • Tags:

Posts Carousel