Er fiskeolie give dig en Bigger Butt?

 • In Default
 • January 4
 • 27 Views
 • 0 comments

 • Er fiskeolie give dig en Bigger Butt?  Glutes Kreditering Jupiterimages / Comstock / Getty Images
 • Forbrug af fiskeolie er blevet anset ansvarlig for forbedring af en række fysiologiske faktorer, men et nyt spørgsmål er blevet foreslået som til dets attributter - hvad enten det kan tilføje inches til vores glutes, hvilket giver et fyldigere udseende til jeans. Som med de fleste uhyrlige påstande, er fiskeolie i virkeligheden ikke gøre vores anoderester vokse nogen større.

  Fiskeolie Historie  Er fiskeolie give dig en Bigger Butt?  Fiskeolie Kreditering Fish olie vitaminer billede af Stephen VanHorn fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>

  Nye kapitel, hele fødevarer, organisk supplement selskab, vises på deres hjemmeside den tidligere og moderne forbrug af fisk olier og mikronæringsstoffer, omega fedtsyrer. Hvor vores forfædre plejede at spise et forhold mellem omega-6 og omega-3 fedtsyrer i en 1: 1-forhold, i dag anslås det, at vi spiser tættere på en 20: 1 ratio, hovedsagelig på grund af vores stærkt forarbejdede kost. Spise flere fisk eller tage fiskeolie kosttilskud giver en mere afbalanceret forhold mellem omega fedtsyrer, der indeholder ikke kun Omegas 3 og 6, men også 5, 7 og 9.


  Omega-3

  En kategori af omega-3 olie indeholder ALA, som er godt for dit hjerte og arterier, fordi det gør dine blodceller mindre "klistret". EPA og DHA udgør den anden kategori. DHA er fantastisk til dine øjne og hjerne, hvilket er grunden til læger ordinere omega-3 til gravide kvinder. Dr. Andrew Weil taler også af sine evner til at hjælpe dem med psykiske handicap som ADD, ADHD og Alzheimers, da hjernen består hovedsageligt af dette fedt. Endelig EPA er godt for leddene, og hjælpemidler i lindre meget af betændelse og smerter i dine led.


  Omegas 5 og 6

  Omega-5 fedtsyrer er godt for hår, hud og negle og hjælpe med at give os, at "glødende" look. Omega-5 indeholder også CMO, som hjælper i kollagen reformation og syntese.

  Omega-6 fedtsyrer kan være, og mange gange er over-forbruges i vores kost, men deres fordele omfatter regulering af stofskiftet, støtte i at balancere hormon niveauer i kroppen, som GLA, samt hjælpe i hjernen formation.


  Omegas 7 og 9

  Omega-7 fedtsyrer indeholder PA og CVA, som både skaber slimhinder i kroppen, som hjælper med sinus problemer samt urgogenital sundhed, modvirke vaginal tørhed. De fremmer også normaliseret fordøjelsessystemet sundhed.

  Omega-9 fedtsyrer indeholder OA, som hjælper med at reducere risikoen for arteriosklerose, hjerte-kar-sygdom og slagtilfælde, samt fremme fælles sundhed.


  Vægtøgning  Er fiskeolie give dig en Bigger Butt?  Større røv Photo Credit butt måling billede ved MSW fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>

  Udvidelsen af ​​legemsdele opstår, når muskler eller fedt sættes til kroppen. Med hensyn til at få fedt i butt, kan dette ske, hvis to faktorer er til stede; hvis vi kan vinde vægt samlet, og hvis vores genetik tillader fedt at ophobe sig i den specifikke region.

  Hvis hofter og glutes er hvor fedt normalt indskud, derefter en ekstra 3500 kalorier pr pund er nødvendige for at tage på i vægt på dette område. Efter indtagelse dit anbefalede daglige indtag af kalorier som bestemt af din basal stofskifte, hvis yderligere 3500 kalorier på kun fiskeolie blev forbrugt, da, og kun da, kan de ekstra inches i glutes tilskrives fiskeolie.


  Konklusion

  Fiskeolie, som enhver anden supplement, er ikke en magisk pille til spot vinder. Der er endnu ikke eventuelle tillæg til at vokse eller reducere bestemte områder af vores organer, herunder fiskeolie, som ikke bør tages for det specifikke mål at få en større røv eller undgås for at forhindre en sådan vægtøgning.

 • Tags:

Posts Carousel