Er en Newborn Ønsker en Hat?


 • Er en Newborn Ønsker en Hat?  Opholder omfattet Kreditering Stockbyte / Stockbyte / Getty Images
 • Det er yderst vigtigt at bruge forsigtighed i at holde dit barns hoved dækket, når hun først født. Dette omfatter beskytte din nyfødte hoved fra solen samt den kolde, da hun ikke har en stærk intern temperaturkontrol at hjælpe med at regulere sin kropsvarme.

  Beskyttelse barnets hoved fra Solen

  Når din nyfødte skal udsættes for solen, skal du undgå solskoldning. Klæde ham i letvægts lange bukser, en langærmet skjorte og en bredskygget hat til skygge hans hals fra solen. Hvis der stadig er nogle solen eksponering på hans hud, anvende en lille mængde solcreme med minimum SPF 15 i små mængder til din nyfødte ansigt og bagsiden af ​​hans hænder, anbefaler American Academy of Pediatrics.


  Holde Baby Head Warm efter et bad

  Efter et bad, klappe din baby tør og derefter bruge en baby håndklæde med en indbygget hætte til at holde hovedet varmt, når Shea € ™ s våd. Når du klæder dit barn til seng, kan du lade dit barn sove i et godt udstyret hat hvis rummet er koldt, men vær sikker på at du aldrig sat på en hat med elastiske snore til at holde det på plads, eller en uafgjort, til forhindre kvælning.


  Beskyt din nyfødte Fra den kolde

  Hvis du bor i et varmt klima, er det ikke nødvendigt at holde din nyfødte hoved dækket hele tiden. Men hvis det er koldt i dit hus eller udenfor, så brug en hat. Vær forsigtig, at hatten ikke kan komme fra, når han sover. Når din baby er et par dage gammelt, brug din dømmekraft. Hvis du føler dig kold eller varm, chancerne er dit barn gør også. Lag din baby korrekt, men ikke overdrevent bundte op din baby - ifølge den amerikanske Academy of Pediatrics, en god tommelfingerregel er at klæde din nyfødte på bare en mere lag af tøj, end du føler dig godt tilpas i på det tidspunkt.


  Andre Sun forebyggelse tips

  Dit barn kan ikke let at kommunikere til dig, at hun er for varmt eller begynder at brænde, så det er op til dig at beskytte hende. Da en babys hud er tyndere og mere sart end et ældre barn eller voksen hud, kan det brænde og blive irriteret lettere. Det bedste forsvar mod skadelig ultraviolet stråling dækker op din baby. Timerne fra 10:00 til 14:00 er, når solens stråler er stærkest. Ideelt, undgå at have din baby ud i solen i løbet af disse timer.

 • Tags:

Posts Carousel