Er en Mangel på magnesium forårsage angst symptomer?

 • In Default
 • August 28
 • 132 Views
 • 0 comments

 • Er en Mangel på magnesium forårsage angst symptomer?  Angst er en mulig symptom på magnesiummangel. Photo Credit ma © tis 72 billede af Nathalie P fra Fotolia.com
 • Magnesium er et vigtigt mineral kræves af talrige biokemiske processer i kroppen. Omkring halvdelen af ​​magnesium i kroppen findes i knoglerne; resten er spredt over hele andre væv i kroppen. Grønne grøntsager, bælgfrugter, fuldkorn, nødder og frø er de bedste kilder i kosten af ​​magnesium. Læger vurderer, at mange amerikanere ikke indtage nok magnesium i deres kost, rapporterer University of Maryland Medical Center. En mangel på magnesium kan forårsage flere symptomer, herunder angst.

  Angst

  Magnesium er nødvendig for korrekt nervefunktion; en mangel kan forårsage flere symptomer, der påvirker hjernen, herunder angst. Irritabilitet, agitation, apati, hukommelsestab, forvirring og koncentrationsbesvær er mulige mentale virkninger af en magnesiummangel. Søvnforstyrrelser, såsom søvnløshed eller uro i benene, er også mulige. Venstre ubehandlet, kan en alvorlig magnesiummangel forårsage nerveskader, hvilket fører til fornemmelser af følelsesløshed eller prikken i hænder eller fødder. Personlighedsændringer, kramper, hallucinationer og delirium kan udvikle sig i alvorlige tilfælde.


  Gastrointestinale symptomer

  En magnesiummangel kan forårsage flere symptomer, der påvirker det gastrointestinale system. Tab af appetit, forstyrret maven og kvalme er ofte tidlige symptomer på en mangel; uforklarlige opkastning kan også forekomme. Venstre ubehandlet, kan en magnesiummangel forårsage anoreksi og utilsigtet vægttab.


  Yderligere symptomer

  Alle muskler i kroppen, herunder hjertemusklen, kræver magnesium til at fungere ordentligt. En mangel kan resultere i generel træthed, muskelsvaghed, muskelkramper og muskelspasmer. Funktionen af ​​hjertet kan også blive forstyrret, hvilket resulterer i unormale eller hurtige hjerterytmer. En magnesiummangel kan også forstyrre din krops evne til at regulere blodtrykket, hvilket fører til faretruende lavt blodtryk. Tilfælde af hyperventilation er blevet rapporteret. Langsigtet mangel kan forrykke balancen af ​​andre mineraler i kroppen, hvilket fører til lave niveauer af calcium eller kalium.


  Årsager til Mangel

  Selv om mange mennesker ikke opfylder kostråd fastsat for magnesium, lav kostindtagelse af sig selv sjældent resulterer i mangler alvorlige nok til at forårsage symptomer, i henhold til kontoret for kosttilskud. Lidelser, som påvirker absorptionen i det gastrointestinale system, såsom inflammatorisk tarmsygdom eller Crohns sygdom, er almindelige årsager til alvorlige magnesium mangler. Når intestinal absorption reduceres, kan kroppen ikke absorbere så meget magnesium fra fødevarer. Alder kan bidrage til magnesiummangel; som en person bliver ældre, bliver hans krop mindre i stand til at absorbere magnesium fra fødevarer, som kan øge risikoen for en mangel.

 • Tags:

Posts Carousel