Er Eddike Kill Carbs?

 • In Default
 • November 5
 • 5 Views
 • 0 comments

 • Er Eddike Kill Carbs?  Eddike kan tilbyde nogle fordele til kroppens fordøjelse af kulhydrater. Photo Credit Hemera Technologies / PhotoObjects.net / Getty Images
 • Eddike er en populær kosttilskud og hjem afhjælpe bruges til at forebygge og behandle en række symptomer. Mens der er ingen beviser på, at eddike dræber eller ødelægger kulhydrater, kan det have en gavnlig indflydelse på kulhydrat absorption og insulinfølsomhed i kroppen. For det bedste resultat, skal du tale med din læge, før du tilføjer eddike til din daglige kost.

  Definition

  Ifølge Medscape General Medicine hjemmeside, er eddike fremstillet af forgærbare kulhydrat kilder såsom æbler, pærer, bær, vin, melasse, datoer, honning, øl, roer, kartofler, malt, korn og valle. Under processen med gæring, er de naturlige kulhydrater og sukker omdannes til alkohol, der giver eddike dets potente og sur effekt. Medicinske skrifter dating til slutningen af ​​det 18. århundrede knytter anvendelsen af ​​eddike til en række tilstande og lidelser, der spænder fra stomachaches og vattersot gift-sumak og kryds.


  Eddike og kulhydrater

  En undersøgelse offentliggjort i en 2004 udgave af "Diabetes Care" knyttet forbruget af eddike med forbedret insulinfølsomhed under omsætningen af ​​en high-kulhydrat måltid. Med andre ord kan eddike anelse forbedre din krops evne til at behandle kulhydrater til glukose. Som din krop begynder at fordøje kulhydrater fra dit måltid, bugspytkirtlen udskiller insulin til at hjælpe udløse glukose absorption i blodet, så dit blodsukker til at forblive stabil. Personer med insulinresistens kræve højere niveauer af insulin for at opretholde en stabil strøm af blodsukker, og kan være i risiko for at udvikle type 2 diabetes. Trods eddike er fordele for insulinfølsomhed, er yderligere undersøgelser nødvendige for at anbefale det som et hjem middel mod diabetes.


  Eddike og fordøjelse

  Ifølge en undersøgelse offentliggjort i en 2009 udgave af "Nutrition Research," eddike ansporer en række antiglycemic effekter, der lidt påvirker kroppens evne til at absorbere kulhydrater. Bortset fra dens indvirkning på insulinfølsomheden, kan eddike også undertrykke disaccharidase aktivitet og interagere med omdannelsen af ​​blodsukker i glykogen indskud. Undersøgelsen, som omfattede regelmæssig indtagelse af eddike og kartoffelmos, fandt en lille stigning af glukose i blodet hos patienter, der forbruges eddike i stedet for placebo. Som et resultat, er det højst usandsynligt, at eddike ville spille en destruktiv rolle på kulhydrater selv, i modsætning til at påvirke kroppens evne til at fordøje dem.


  Sikkerhedsproblemer

  Eddike er stærkt sure og kan irritere din hals eller mave, hvis de indtages i store mængder. Ifølge MayoClinic.com, kan nogle typer af eddike, såsom æble cider eddike, interagerer med insulin, diuretika og andre lægemidler. Tal med din læge, før du tager eddike.

 • Tags:

Posts Carousel