Er du kun Kræver Grøntsager Mens gravid?

 • In Default
 • April 29
 • 6 Views
 • 0 comments

 • Er du kun Kræver Grøntsager Mens gravid?  Graviditet påvirker dine hormoner, som igen påvirker cravings. Photo Credit Creatas Images / Creatas / Getty Images
 • Hvis du oplever mad cravings under graviditeten, du passer ind i omkring halvdelen af ​​alle gravide kvinder, rapporterer Judith Brown, forfatter til "Hvad at spise før, under og efter graviditet." Mange kvinder tørster usunde slik og salte snacks, men andre kan tørster sunde grøntsager og frugter. Hvis du kun hungrer grøntsager, mens gravid, forkæle, at trangen, men forsøger at inkludere yderligere sunde fødevarer for at sikre en afbalanceret kost.

  Om Cravings

  Selv om mange forskere har udforsket mad cravings og graviditet, ingen ved med sikkerhed, hvorfor de sker. De kan være et resultat af hormoner, der er ude af whack, specielt i første trimester. Hormoner kan påvirke den måde, din krop fortolker foodsâ € ™ smag, lugt og konsistens. Cravings kan også være en måde at din krop kommunikerer, hvad den har brug for. Du må tørster salte snacks, fordi din øgede blodvolumen øger dit behov for natrium, for eksempel. Hvis du tørster grøntsager, kan det være din bodyâ € ™ s måde at bede om mere kalium, magnesium, C-vitamin, K eller A eller endda folinsyre.


  Ernæring

  Trang grøntsager bør ikke være en anledning til bekymring. Grøntsager er generelt lav i kalorier og høj i vandindhold, som kan hjælpe dig med at opfylde dine væske behov. Grøntsager kan også hjælpe med graviditetsbetinget forstoppelse ved at give dig tilstrækkelige mængder af fiber. Bladgrøntsager kan hjælpe dig med at opfylde dine behov for vitamin K, A og folat. Orange grøntsager giver dig vitamin og antioxidant beta-caroten. Bladgrøntsager, især når spises med C-vitamin, kan også hjælpe dig med at opfylde dine jern behov, som øger under graviditet.


  Afbalanceret kost

  Hengive vegetabilske cravings kan være sundt, men gør en indsats for at fortsætte med at spise en varieret kost. Gå til en række forskellige veggies - herunder lilla, grøn, orange og gule sorter for at sikre, at du får en bred vifte af næringsstoffer. Medtag grøntsager såsom bønner, samt magert kød og fisk, for at hjælpe dig med at få nok protein. Bladgrøntsager give nogle calcium, men prøv at omfatte mejeriprodukter samt for at hjælpe dig med at få nok calcium til at holde dine knogler sunde. Korn, især beriget sorter, er en kilde til visse B-vitaminer, der også bidrager til din og din babyÃ, â € ™ s sundhed.


  Overvejelser

  Når du er gravid, er du sårbar over for episoder af oppustethed og gas. Hvis du i høj grad øge din grønt indtag på grund af cravings, kan du opleve endnu mere gas på grund af fiber og visse former for sukker. De kan være alt, hvad du ønsker at spise, men prøv at tilføje større portioner i din kost langsomt, så din krop kan justere.

 • Tags:

Posts Carousel