Er Diet Pop Bad for Kids?

 • In Default
 • December 20
 • 3 Views
 • 0 comments

 • Er Diet Pop Bad for Kids?  Drikke kost soda kan actualy gøre børnene mere dehydreret. Photo Credit barn drikker sodavand billede ved Kalani fra Fotolia.com
 • En lejlighedsvis kost soda i små mængder er nok sikkert for børn, ifølge Mayo Clinic. Daglige forbrug af kost soda kan imidlertid være grund til bekymring. Ifølge en 2010 rapport fra Mayo Clinic, forbrugende, at meget soda kan forårsage alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser, såsom fedme, diabetes og nyreproblemer. Selv om kost pop ikke indeholder store mængder af sukker, det indeholder mange kemikalier, der er farlige i store mængder - såsom kunstige sødemidler, natriumbenzoat og koffein.

  Usunde valg  Er Diet Pop Bad for Kids?  Kunstige sødemidler kan øge sukker cravings. Foto Credit glas soda billede ved Kalani fra Fotolia.com

  Du når til en kost soda i stedet for en almindelig én tænker, at det er et sundere valg for dig selv eller dine børn, men dette kan ikke være rigtigt, rapporterer Mayo Clinic. Diæt sodavand er lavere i kalorier end almindelige sodavand, men folk, der drikker dem synes ikke at spise en sundere kost eller tabe, ifølge Mayo Clinic sundhedsundersøgelser. Oven i det, forskning tyder på, at kunstige sødestoffer i kost soda kan øge cravings for sukker og få folk til at gøre dårlige valg af fødevarer, fastslår rapporten Mayo Clinic.


  Natriumbenzoat

  Mange typer af populære kost soda indeholder et konserveringsmiddel kaldet natriumbenzoat. Dette konserveringsmiddel er til bekymring, fordi, når de blandes med additivet vitamin C, det skaber benzen-et stof, der er blevet forbundet med cancer, ifølge en rapport fra 2007 i den britiske avis The Independent. I England i 2006, Food Standards Agency trak nogle sodavand fra supermarkedernes hylder efter test viste benzen niveauer op til 36 gange de tilladt i postevand. Artiklen peger også på forskning udført i 2007 af Sheffield University forsker Peter Piper, der bemærkede, at natriumbenzoat kan have evnen til at skade DNA i mitokondrier af celler. Høje niveauer af natriumbenzoat kan sætte børn i højere risiko for at udvikle mange typer blodkræft herunder leukæmi, samt levercirrose og degenerative sygdomme som Parkinson, Piper stater.


  Soda Addiction

  De fleste diæt sodavand giver dig en elevator, som er på grund af koffein, de indeholder. Børn, der allerede har en masse energi kan blive hyperaktive, når de gives koffein. Ifølge de kvinder til kvinder hjemmeside, kan koffein afhængighed forårsage træthed, angst og søvnløshed, og kan forværre symptomer på en hormonel ubalance.


  Koffein og Tørst

  Generelt fordi de fleste sodavand forårsager dehydrering, er det ikke det bedste valg til at slukke tørsten eller rehydrering kroppen. Den koffein i kosten soda fungerer som et diuretikum, så jo mere du drikker, det tørstig du bliver. Natrium i kost soda stigninger, der tørst.
  .


  Sundere alternativer

  For bedste helbred, langsomt vænne dine børn ud af kost soda, og give drikkevarer kun ved særlige lejligheder. Gør ikke soda dine familiers "default drik," Kvinder til Kvinder advarer. Når det er muligt, vælge en koffein-fri drik for dine børn. Sunde alternativer til diæt sodavand indbefatter vand, saft, en juice og mineralvand blanding, mælk og smoothies.

 • Tags:

Posts Carousel