Er det OK for min nyfødte at stamme?

 • In Default
 • January 23
 • 4 Views
 • 0 comments

 • Er det OK for min nyfødte at stamme?  Nyfødte ofte stamme, mens den passerer afføring. Photo Credit Jupiterimages / Comstock / Getty Images
 • Nyfødte ofte stamme samtidig have afføring, især i de første par uger af livet. Det tager ofte babyer flere måneder at lære at skubbe korrekt afføring, mens du slapper af deres lukkemuskler ifølge Parkside Pediatrics. Hvis et barns afføring er bløde, bør forældre ikke være bekymret belaste. Men sommetider kan belaste være et tegn på forstoppelse.

  Normal Anstrengelse

  Normal belastende varer typisk kun nogle få minutter eller opstår sporadisk i løbet af dagen. Et barn, der stammer meget kraftigt i en time, som synes at være i smerte, eller som har feber brug lægehjælp. Hvis et barns afføring er bløde eller lidt løbende, og hun har regelmæssig afføring, bør forældre ikke bekymre dig om at belaste.


  Andre belaste Årsager

  Når et barn oplever hyppige, alvorlige belastende, den mest almindelige årsag er forstoppelse. Som børnelæge William Sears forklarer, ammeperioden ofte gå flere dage uden afføring, fordi der er lidt affald i forbindelse med modermælken. Hvis dit barn ammer, sjældne afføring er ikke nødvendigvis et tegn på forstoppelse. Hvis dit barn går meget hårdt, meget mørke afføring eller ikke har haft afføring i flere dage og belaster, er hun sandsynligvis forstoppelse. Konsultere din børnelæge, som vil hjælpe dig med at bestemme en passende behandling.


  Hjem Behandling

  Forstoppelse er ofte forårsaget af mindre dehydrering, ifølge pædiatrisk ernæringsekspert Lyn Marotz. Når en baby kæmper for at passere afføring, panics hun, hvilket gør pooping vanskeligere og forstoppelse mere alvorlige. De enkelte bedste ting forældre kan gøre derhjemme for en forstoppet barn amme. Amning giver børn med fremragende ernæring, der nedsætter hyppigheden af ​​forstoppelse, ifølge Sears. Derudover er amning beroligende til syge spædbørn, der kan være mere tilbøjelige til at passere afføring, mens sygepleje. Forældre bør ikke give babyer lavementer eller stikpiller, medmindre rådet til at gøre det ved deres børnelæge.


  Medicinsk behandling

  I de fleste tilfælde, børnelæger rådgive vågent venter af forstoppelse, forklarer Sears. Dit barns læge kan også anbefale kostændringer eller rådgive give dit barn en pædiatrisk elektrolyt drink for at øge hydrering. Nogle babyer kræver hjælp fra en glycerin stikpille, som tilskynder og blødgør afføring.

 • Tags:

Posts Carousel