Er det dårligt at Følg Diabetic Diet Når jeg har ingen diabetes?

 • In Default
 • October 18
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Er det dårligt at Følg Diabetic Diet Når jeg har ingen diabetes?  Grøntsager er et sundt kulhydrat. Photo Credit grøntsager billede ved Edvin Selimovic fra Fotolia.com
 • Den diabetes kost er sundt for alle, ifølge MayoClinic.com, ikke kun diabetikere. Diabetikere følge denne diæt for at holde deres blodsukker stabilt og begrænse antallet af kalorier, de forbruger, men der lægges vægt på fuldkorn, grøntsager og frugter også sænker risiko for sygdom.

  Egenskaber

  Kosten anbefales til diabetikere består hovedsageligt af fedtfattige fødevarer, der er fyldt med næringsstoffer. Måltider er spredt over hele dagen, med lige store mængder af kulhydrater indtages ved hvert måltid. Kulhydrater bør udgøre 50 til 60 procent af kalorier, protein mellem 12 og 20 procent af kalorier og fedt er mindre end 30 procent af kalorier. De fleste af de fedtstoffer, du spiser, bør enkeltumættet fedt, og du bør spise mere fiber.


  Anbefalede serveringer

  Hvor mange portioner af hver mad gruppe, du spiser på diabetes diæt afhænger af, hvor mange kalorier du har brug for at forbruge. Dem med lavere kaloriebehov nødt til at forbruge mindre end dem med højere krav. Spis mellem 3 og 5 portioner af grøntsager, mindst 6 portioner af korn, 2 til 4 portioner frugt, 2 til 3 portioner af mejeriprodukter, 2 til 3 portioner af fisk og kød og begrænsede mængder af alkohol, fedt og slik.


  Let måltid planlægning

  For at gøre det nemmere at planlægge dine måltider, American Diabetes Association anbefaler Opret din Plate system. Fyld halvdelen af ​​din tallerken med nonstarchy grøntsager, derefter fylde halvdelen af ​​den resterende plads med en proteinkilde, og den anden halvdel med en stivelsesholdige fødevarer. Tilføj et stykke frugt og et glas fedtfattig mælk, eller en anden lille Carb servering, hvis du ikke drikker mælk, for at fuldføre dit måltid. Du kan også bruge udveksle lister eller tælle kulhydrater.


  Sundhedsmæssige fordele

  Efter den diabetiske kost kan hjælpe dig med at tabe sig og kan sænke din risiko for hjertesygdomme, højt kolesteroltal og slagtilfælde. Du kan øge disse sundhedsmæssige fordele ved at tilføje mere motion til din daglige rutine samt gøre disse kostændringer.

 • Tags:

Posts Carousel