Er der Visse Fødevarer, der forårsager muskel- og ledsmerter?

 • In Default
 • August 15
 • 42 Views
 • 0 comments

 • Er der Visse Fødevarer, der forårsager muskel- og ledsmerter?  En mand føler ledsmerter Photo Credit kosmos111 / iStock / Getty Images
 • Oversigt

  Selv om forskning ikke har vist endegyldigt, at bestemte fødevarer kan øge eller mindske muskel- og ledsmerter af reumatoid arthritis, mennesker, der lider ledsmerter ofte oplever gastrointestinale ubalancer forbundet med betændelse og allergener. Det er vigtigt at lokalisere fødevarer følsomheder og problem fødevarer er specifikke for din krop, hvis du har problemer med fordøjelsen og ledsmerter.


  Inflammation-brændstofpåfyldning Foods  Er der Visse Fødevarer, der forårsager muskel- og ledsmerter?  Stegt kylling med fries Kreditering Ju-Lee / iStock / Getty Images

  Selv om det er klogt at anmode om en blodprøve fra din læge at afgøre, hvilke fødevarer der volder dig sundhedsproblemer, kan du tjekke din kost for at se, om visse fødevarer almindeligvis er forbundet med inflammation forårsager dig ledsmerter.

  Stegt mad og fastfood, færdigpakkede måltider, hvidt mel, forarbejdede kerner og alle former for sukker, rå eller raffineret, kan forårsage muskel- og ledsmerter. Sukker er stressende, og blodsukker spikes kan fremme inflammation. De fleste fedtstoffer kan også bidrage til inflammatorisk smerte. Disse omfatter de delvist hydrogenerede transfedtsyrer i kartoffelchips, forarbejdede bagværk og margarine. Også potentielt inflammatorisk er vegetabilske olier, såsom saflorolie, majsolie, soja-baserede olier, solsikkeolie og de mættede fedtstoffer i fede kød, svinefedt og smør.

  Alan Goldhamer, osteopatisk læge på TrueNorth Health Center i Santa Rosa, Californien, rapporterer, at animalsk protein og animalsk fedt er de store kosten initiativtagere til arthritis smerter. Hvis du spiser rødt kød, dit immunforsvar anser det protein for at være et antigen og fremstiller antistoffer til at bekæmpe det, der danner antigen-komplekser. Immunsystemet normalt fjerner disse fra kroppen. I mennesker er følsomme for animalsk protein, er disse antigenkomplekser ikke elimineret og kan pakkes i forskellige væv og leddene omkring kroppen, der forårsager inflammation.


  Nightshade Grøntsager  Er der Visse Fødevarer, der forårsager muskel- og ledsmerter?  Friske tomater på et træbord Photo Credit mnbb / iStock / Getty Images

  Natskygge grøntsager såsom kartofler, tomater, aubergine, peberfrugt, chilipebre, søde kartofler, paprika og ingredienser i nogle varme saucer menes at øge inflammation, fordi de indeholder et alkaloid kaldet solanin, der kan opbygge kalkaflejringer i væv. Norman F. Childers, forfatter til "The Nightshades og sundhed," rapporterer, at forbruget af tomater, aubergine og kartofler i særdeleshed kan forårsage arthritis smerter og stivhed og foreslår at afholde sig fra disse for en måned for at afgøre, om det lindrer arthritis symptomer.


  Fødevarer med højt Purines  Er der Visse Fødevarer, der forårsager muskel- og ledsmerter?  Et glas øl i en pub Kreditering Valentyn Volkov / iStock / Getty Images

  Fødevarer med højt puriner eller kemiske forbindelser, der danner urinsyre som de bryder ned, kan forårsage et overskud af urinsyre, der krystalliseres og aflejres i led og væv i kroppen, der forårsager ledsmerter i en tilstand kendt som gigt. Fødevarer, der skal undgås, hvis du lider af muskel- og ledsmerter omfatter lever, brislinger, nyrer, hjerne, bouillon samt gravies. Vildt, kalvekød, bacon og kalkun er høj i purinindhold, som er vildt kød, mincemeats og kødekstrakter.

  Rig på purines er også nogle seafoods såsom sild, makrel, muslinger, ansjos, torsk, kuller, ørred, muslinger og sardiner. Menes at også bidrage til muskel- og ledsmerter er flere grøntsager højt purinindhold, såsom svampe, spinat, ærter, asparges og tørrede bønner som favas og garbanzos. Indtagelse af alkohol kan også hæve uric niveauer i kroppen, især øl, fordi dens malt indholdet er rig på purines.

 • Tags:

Posts Carousel