Er Der Visse fødevarer at spise for Relief af Knee, Leg og rygsmerter?


 • Er Der Visse fødevarer at spise for Relief af Knee, Leg og rygsmerter?  Omega-3 fedtsyrer i fisk medvirke til at reducere inflammation. Photo Credit George Doyle / Stockbyte / Getty Images
 • Hvis du lider af ben, knæ eller ryg smerter på grund af gigt, en anden kronisk tilstand, motion eller en mindre skade, kan ændre din kost hjælpe med at lindre nogle af dine smerter. Visse fødevarer har naturlige smerte-kampene og anti-inflammatoriske egenskaber, der kan hjælpe med at reducere dine symptomer, hvis du tilføjer dem til din kost, eller øge dit indtag af dem. Spørg din læge, før at ændre din kost eller tage kosttilskud for at hjælpe med at lette smerter.

  Fisk

  Mange fisk indeholder høje niveauer af omega-3 fedtsyrer, som kan hjælpe med at mindske inflammation. Intern inflammation er en almindelig årsag til knæ, ben og rygsmerter og herunder flere fisk i din kost kan hjælpe med at reducere dine smerte niveauer over tid. AARP anbefaler forbrugende 2-4 måltider om ugen af ​​fisk som helleflynder, laks, makrel eller lys tun at holde dine omega-3 niveauer højt. Hvis du er ligeglad for fisk, diskutere tage en omega-3 eller fiskeolie supplere med din sundhedspleje udbyder.


  Frugt og grønt

  De fleste frugter og grøntsager er lav i kalorier, og mange er høj i fiber, vitaminer og mineraler. Det er nemmere at vedligeholde din vægt eller tabe sig, hvis du fylde på frugt og grøntsager, og opholder sig på en sund vægt betyder mindre belastning på dine led, som ofte minimerer smerter. Mange frugter og grøntsager har yderligere smerte-kampene egenskaber så godt. Kirsebær indeholder høje niveauer af antioxidanter, der hjælper minimere smerte. Røde druer, tranebær og blåbær indeholder et stof kaldet resveratrol, som hjælper modvirke smerte og vævsskade, især brusk skader, der kan føre til rygsmerter, ifølge Rush University Medical Center i Chicago, Illinois. Citrusfrugter er rige på C-vitamin, som kan hjælpe forsinke progressionen af ​​arthritis, hvilket fører til mindre ledsmerter, ifølge Arthritis Foundation.


  Krydderier

  Tilføje visse krydderier til din madlavning kan hjælpe med at minimere ben, knæ og rygsmerter i nogle tilfælde, især når smerten er forårsaget af hævelse. Gurkemeje er en allestedsnærværende thailandske krydderi, der hjælper med at reducere hævelse og beskytter leddene af gigt skader, ifølge National Institutes of Health. Ingefær hjælper også kæmpe smerter med selv kun 2 eller 3 tsps. per dag arbejder for at hjælpe blokere enzymer, der fører til inflammation og ledsmerter, ifølge Christopher D. Black, en assisterende professor i kinesiologi på Georgia College og State University.


  Overvejelser

  Ændre din kost måske ikke give lindring, du har brug, hvis dit ben, knæ eller rygsmerter skyldes leddegigt eller en anden medicinsk tilstand. Mens justere din kost til at omfatte sundere fødevarer er en god idé, uanset hvad, så tal med din læge, før du foretager væsentlige ændringer i kosten, især hvis du tager receptpligtig medicin eller har diabetes, højt kolesteroltal eller en anden sundhedsproblem, som kan påvirkes af din kost. Spise visse fødevarer for at hjælpe med at kontrollere smerter og betændelse ofte fungerer bedst, når en sund, smerte-kampene kost kombineres med andre former for behandling, såsom blid motion og udspænding, varme eller kulde terapi, afspændingsteknikker og medicin.

 • Tags:

Posts Carousel