Er Der Retsmidler for tidlig graying?


 • Er Der Retsmidler for tidlig graying?  En ændring i kosten er en bod for tidlig grånende. Photo Credit Christopher Robbins / Digital Vision / Getty Images
 • Præmatur grånende - fremkomsten af ​​grå hår før en alder af 30 - er en naturlig fjende af dem, der forsøger at opretholde udseendet af ungdommelighed. Mens gråt hår kan betyde visdom, det er også et symbol på aldringsprocessen og er især frustrerende, når det får folk til at se ældre end de reelt er. Da tidlig grånende kan skyldes flere faktorer, identificere kilden til de grå tråde er det første skridt til at finde den rigtige løsning.

  Kontrol Stress Niveauer

  Ifølge "Scientific American" mennesker under ekstrem stress synes at have accelereret satser af grå hår. Melanin er ansvarlig for den naturlige farve hår, og som folk alder, deres kroppe producerer mindre melanin. Men stresshormoner forårsage betændelse, der forstyrrer produktionen af ​​melanin, uanset alder. Så kontrollerer dit stressniveau gennem forskellige metoder såsom motion og meditation kan spille en vigtig rolle i bekæmpelsen af ​​for tidlig grånende.


  Forfine din kost

  Ernæringsmæssige mangler kan også bidrage til for tidlig grånende, ifølge Dr. Karthik Krishnamurthy, direktør for Dermatology Centera € ™ s Cosmetic Clinic ved Montefiore Medical Center i Bronx, New York. I et interview med "Good Housekeeping" magasin, Krishnamurthy, at utilstrækkelige niveauer af vitamin B12 negativt kan påvirke hår pigmentering. Også, Columbia University præsenterer kobber som et mineral, der er nødvendigt for hår pigmentering. Spise flere af disse næringsstoffer kan være en løsning på for tidlig grånende. Vitamin B12 findes i muslinger, okselever, ørred, laks, rejer og muslinger, og også i morgenmadsprodukter, yoghurt og mælk. Gode ​​kilder til kobber indbefatter organer og andre typer af skaldyr, lever, nyrer, bønner, kartofler og nødder. Mørke bladgrøntsager, svesker og andre tørrede frugter, kakao, sort peber og gær indeholder også en god mængde kobber.


  Pass på Puffing

  En 2010 undersøgelse offentliggjort i "Indian Dermatology Online Journal" fundet, at cigaretrygning kan føre til for tidlig grånende. Undersøgelsen omfattede 207 deltagere, 104 som havde grå hår før en alder af 30, og 103, som gråtonede på et langt senere alder. Resultaterne viste, at 40 procent af tidlig grå gruppe røget, sammenlignet med 24 procent af rygere i den anden gruppe, hvilket fører forskerne til at konkludere, at der er en betydelig sammenhæng mellem rygning og for tidligt grå hår. Derfor kan vælge ikke at ryge være en anden løsning for at stoppe disse grå tråde.


  Kontakt din læge

  Visse medicinske tilstande kan også føre til for tidlig grånende. For eksempel, i henhold til online Merck Manual, Hashimotoâ € ™ s thyreoiditis er en skjoldbruskkirtel lidelse forbundet med for tidlig grånende, perniciøs anæmi, bindevæv og diabetes mellitus. Et udvidet skjoldbruskkirtlen eller en følelse af oppustethed i halsen området karakteriserer sygdommen. Hvis youâ € ™ re diagnosticeret med denne betingelse, thyreoidea hormon udskiftning behandlinger i form af mundtlige kosttilskud, som kan give fritagelse for tidlig grånende.

 • Tags:

Posts Carousel