Er Dandelion Root Tea vanddrivende?


 • Er Dandelion Root Tea vanddrivende?  Brug Dandilion at lave en sund urtete. Photo Credit Dandelion billede af Andrey Kobyak fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Det mælkebøtte kan være kilde til frustration for mange gartnere, men dens medicinske anvendelser er blevet anvendt siden oldtiden. Mælkebøtte tilhører slægten Taraxacum og udfylder de fleste af de varmere tempererede områder i Nordamerika. Mælkebøtte er blevet brugt i århundreder for sådanne lidelser som dyspepsi, lever og milt lidelser, anoreksi og hepatitis, ifølge en 2006 anmeldelse i "Journal of Ethnopharmacology." Som med alle urte behandlinger, skal du kontakte din læge.

  Ernæringsmæssige Oversigt

  Mælkebøtter elsker solen og deres blade åbne i løbet af dagen og tæt med natten og overskyet vejr. Både blomsten, bladene, og roden anvendes til forskellige medicinske formål. Mælkebøtte er et overflødighedshorn af vitaminer og mineraler. Det indeholder A, B-kompleks, C og D, samt mineraler zink, kalium og jern, ifølge University of Maryland Medical Center. Den indeholder også carotenoider, terpenoider, cholin, phytosteroler, asparagin, kulhydrater, pektin og phenolsyrer.


  Mælkebøtte som et diuretikum

  Mælkebøtte rod te anvendes til et diuretikum, i henhold til American Botanical rådet. UMMC anfører imidlertid, at te fra bladene anvendes til at fremme udskillelse af urin. Mælkebøtte rod er en urteagtig rod, hvilket betyder, at stængler og blade dø ud i slutningen af ​​vækstsæsonen. Roden er brun og skør, og danner en mælkehvid væske, der er bitter til smagen. Den te er lavet af 1 spsk. af anlægget dyppet i varmt vand. Før du bruger mælkebøtte, rådføre sig med din læge.


  Andre anvendelser

  Den amerikanske Botaniske Rådet viser de anvendelsesmuligheder for mælkebøtte - blomst, blade og rod - som dyspepsi, forstyrrelser i galde udskillelse, fremme diurese og appetit stimulation. På grund af sin antioxidant egenskaber kan mælkebøtte også anvendes til at styrke immunsystemet. Mælkebøtte urt, blade og blomster, kan anvendes til behandling af højt blodtryk, luft i maven og forstoppelse, men altid indhente en udtalelse fra en læge. Mælkebøtteblade bruges også i salater og vinfremstillingen, samt kaffeerstatning.


  Bivirkninger og kontraindikationer

  Brug af mælkebøtte rod te, eller en hvilken som helst mælkebøtte produkt, bør kun ske under tilsyn af en læge. Bivirkninger kan forekomme ved brug af planten, såsom allergiske reaktioner, øm mund, halsbrand, hudirritation eller gastrisk hyperaciditet. Det bør ikke anvendes, hvis du har blokeret galdegangene eller en galdeblæren infektion. Mælkebøtte har også været kendt for at interagere med antibiotika, antacida og lithium. Hvis du har allergi over for fuglegræs, ambrosia, tusindfryd eller røllike, kan du også være allergisk over for mælkebøtte.

 • Tags:

Posts Carousel