Er C-vitamin Kill gode bakterier?


 • Er C-vitamin Kill gode bakterier?  Frugtsaft såsom appelsinjuice tilbyde høje doser af vitamin C. Kreditering Jupiterimages / Comstock / Getty Images
 • Gode ​​bakterier er levende mikroorganismer placeret i mave-tarmkanalen, som støtte i nedbrydningen af ​​visse næringsstoffer. Mens mange undersøgelser er blevet udført på de antioxidant fordele af vitamin C, mange læger betvivle dens evne til at fungere som et antibiotikum. For de bedste resultater, begrænse dit daglige indtag af C-vitamin til de anbefalede 90 mg om dagen.

  Definition

  Gavnlige bakterier kommer i mange forskellige familier og typer afhængigt af det område af din fordøjelseskanalen. Probiotika er en supplerende form for gode bakterier almindeligt tilgængelige i yoghurt, mælk, miso, tempeh, gærede fødevarer og supplere kapsler. Da antibiotika medicin ikke diskriminerer mellem negative og gavnlige bakterier, kan personer, der for nylig har taget antibiotika har færre gode bakterier i deres mave-tarmkanalen. Ifølge National Center for komplementær og alternativ medicin hjemmeside, kan probiotika kunne inddrive disse bakterier og forebygge eller behandle diarré, urinvejsinfektioner, irritabel tyktarm og gentagelse af blærekræft.


  Gode ​​Bakterier og C-vitamin

  Ifølge undersøgelser foretaget af citeret "The Journal of Applied Nutrition," C-vitamin kan have en antibiotisk virkning, når det tages i doser på 65 mg per kg legemsvægt. Disse doser er betydeligt højere end den anbefalede daglige værdier og kan føre til negative effekter såsom mavebesvær, nyresten og øget jernoptagelsen. På grund af utilstrækkelige beviser, er det vanskeligt at afgøre, om beskedne mængder af C-vitamin er i stand til at forårsage en antibiotisk effekt, eller hvilke doser anses for skadelige for dine gavnlige bakterier.


  Undersøgelser

  Et dyr undersøgelse offentliggjort i "Fisk og Skaldyr Immunology" i oktober 2007 knyttet den kombinerede indtagelse probiotika og C-vitamin til immunstimulerende fordele. Fisk, der fik Bacillus subtilis bakterier sammen med ascorbyl polyphosphat oplevede højere respiratorisk burst aktivitet af blodneutrofiler. Mens der er behov for flere beviser, den undersøgelse tyder de potentielle sundhedsmæssige fordele forbundet med at tage både C-vitamin og probiotika.


  Sikkerhedsproblemer

  Når det tages i den anbefalede daglige dosis, er det usandsynligt at påvirke dit niveau af gavnlige bakterier C-vitamin. Frugter med højt C-vitamin, såsom granatæbler, indeholder polyfenoler og antioxidanter, der kan forhindre eller reducere symptomerne på kræft. Tal med din læge, hvis du er bekymret for dine nuværende niveau af C-vitamin eller gode bakterier.

 • Tags:

Posts Carousel