Er Blomkål Godt for dig?

 • In Default
 • May 23
 • 1658 Views
 • 0 comments

 • Er Blomkål Godt for dig?  Blomkål prale betydelige mængder af folinsyre og vitamin C. Kreditering Stockbyte / Stockbyte / Getty Images
 • Cauliflowerâ € ™ s væsentligt indhold af næringsstoffer, kombineret med dens lavt kalorieindhold, gør det til en mad, der er godt for dig. Blomkål er ikke kun en rig kilde til potent antioxidant C-vitamin og det neurale rør defekt forebyggende folat, men højere indtag af korsblomstrede grøntsager såsom blomkål, kan nedsætte risikoen for kræft. Stege blomkål med olivenolie og friske krydderurter og tjene som en side parabol. Tilføj blomkål til suppe eller stir-fry, eller blot tjener med hummus eller en dukkert.

  Grundlæggende Ernæring Information

  En 1/2 kop kogt blomkål har 14 kalorier, 1,1 gram protein, 2,6 gram kulhydrat, 0,3 gram fedt og 1,4 gram fibre. Det lave indhold af blomkål kalorieindhold og kulhydrat gør det til et egnet mad til at hjælpe din tabe samt kontrollere dit blodsukker, hvis du har diabetes.


  C-vitamin

  C-vitamin er en potent antioxidant, der hjælper med at forhindre skader fra frie radikaler til cellerne i kroppen, forebygge for tidlig aldring. C-vitamin er også nødvendig for sårheling og holde immunsystemet sunde, samt produktionen af ​​kollagen. En 1/2 kop kogt blomkål indeholder 27,5 mg C-vitamin eller mere end 30 procent af det daglige behov for voksne på 90 milligram for mænd og 75 milligram for kvinder. Det daglige behov for C-vitamin for rygere er 125 milligram for mænd og 110 milligram for kvinder. Rygere kræver ekstra C-vitamin til at modvirke den oxidative skader fra toksiner i cigaretrøg, rådgiver Linus Pauling Institute.


  Folat

  En 1/2 kop kogt blomkål indeholder 27 mikrogram folat, mens det daglige behov for voksne mænd og ikke-gravide kvinder er 400 mikrogram. Gravide kvinder kræver 600 mikrogram folat dagligt for at reducere risikoen for neuralrørsdefekter hos fostret. Folat er også involveret i fremstillingen af ​​DNA, det genetiske materiale af cellerne i din krop, og kan hjælpe med at undgå visse former for kræft.


  Indol-3-carbinol

  Indol-3-carbinol er en fytokemiske, eller naturligt forekommende kemikalie i planter, er der findes i grøntsager i kål familien, herunder blomkål, grønkål, broccoli og grønkål, blandt andre. Forskning har fokuseret på potentialet for indol-3-carbinol at øge nedbrydningen af ​​østrogen i en mindre potent form, hvilket kan bidrage til at mindske risikoen for brystkræft, i henhold til Linus Pauling Institute. Derudover er højere indtag af korsblomstrede grøntsager er forbundet med lavere risiko for nogle typer kræft, selv om det stadig er uklart, om denne risiko reduktion skyldes indol-3-carbinol eller andre næringsstoffer i korsblomstrede grøntsager.

 • Tags:

Posts Carousel