Er Applesauce en Alkaline Food?

 • In Default
 • January 9
 • 4 Views
 • 0 comments

 • Er Applesauce en Alkaline Food?  Er Applesauce en Alkaline Food? Photo Credit Creatas Images / Creatas / Getty Images
 • Æblemos er lavet ved kogning ned æbler i væske og derefter sætte dem gennem en fødevare mølle til puré. Vand eller juice er mest almindeligt anvendt som væsken. Efter æblerne er kan tilføjes pureret, sukker eller kanel at justere smagsstoffer efter ønske.

  pH-niveauer

  PH-skalaen måler, hvor surt et stof, som regel et kemikalie, mad, eller et organ, sekretion er. Jo mere hydrogenioner et stof har, jo mere surt det er, og jo lavere pH vil læse på den nummererede skala. En pH kan være fra 0 til 14, med nul bliver meget sure og 14 bliver meget basisk, som også omtales som "grundlæggende" i nogle tilfælde. Vand og spyt har en pH på syv, hvilket betyder at de er neutrale - hverken sur eller basisk.


  Æblemos

  Æbler er den vigtigste ingrediens i æblemos, have et pH inden for 3-4 interval, afhængigt af typen af ​​æble, f.eks McIntosh, Gala, osv Applesauce har generelt en pH-værdi på 3.1 til 3.6., Igen, afhængigt af hvilke æbler det er lavet af og ingredienserne tilsættes under processen. Nogle mennesker tilføje citronsaft under processen, som har en pH på 2 og kan derfor sænke pH af æblemos nogensinde så lidt. Det betyder, at æblemos er en sur fødevarer og ikke en alkalisk fødevarer i sig selv. Dens virkninger på kroppen, er imidlertid forskellige. Visse sure fødevarer, ligesom citroner og æbler, efterlader mineraler, som de er opdelt i kroppen. Disse mineraler hjælpe slippe af hydrogenioner i kroppen, hjælper gøre kroppen mere basisk.


  Hvorfor Alkaline?

  Mange mennesker tror på at spise en "alkalisk kost", selvom denne type kost ikke understøttes af pålidelige videnskabelige beviser. Grundlaget for efter en alkalisk kost er i den tanke, at den vestlige kost er meget sure og kroppen ikke er i stand til at kompensere for denne stærkt sure fødeindtagelse og returnere dens pH til neutral. Derfor bør man spise flere basiske fødevarer for at modvirke effekten af ​​den vestlige kost.


  The Body og syre-base balance

  Den menneskelige krop har tre systemer på plads til at regulere syre-base balance, og kun med visse medicinske tilstande gøre disse systemer har mulighed for at arbejde utilstrækkeligt. Humant blod indeholder buffere, stoffer, der kan neutralisere syrer og baser. Buffere fungere som den første linje i forsvaret mod en ujævn balance mellem syre og base i kroppen. Lungerne er den anden linje i forsvaret. Carbondioxid dannes under respiration og overførsler i blodet for at gøre buffere, specifikt kulsyre og bicarbonat. Hvis for meget kulsyre opbygger, så lungerne reagere ved at øge respiration og at slippe af med kuldioxid, der danner kulsyre. På den anden side, hvis for meget bicarbonat er til stede, lungerne svare ved at bremse åndedrættet og holde på mere kuldioxid. Endelig nyrerne regulere syre-base balance gennem dannelsen af ​​urin. Ved at vælge, hvilke ioner at udvinde og deponering i urinen, de hjælper kroppen opretholde en neutral pH. Hvis kroppen er for sure, vil urinen være sure, fordi nyrerne trække hydrogenionerne og deponere dem i urinen, der skal udskilles, hvilket efterlader en mere neutral blod.

 • Tags:

Posts Carousel