Er Aloe Vera Juice Treat Skin Cancer?

 • In Default
 • February 17
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Er Aloe Vera Juice Treat Skin Cancer?  Aloe juice virkninger på hudkræft er komplicerede og uklare. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Basal celle og skællede celle carcinomer, der er udviklet på hud overeksponeret til ultraviolet lys fra solen, er de to mest almindelige og meget behandles af tre typer af hudkræft. Cirka en million amerikanere er diagnosticeret hvert år med disse ikke-melanom hudkræft, ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Malignt melanom forekommer mindre ofte, men er langt mere aggressiv. Mens udøvere af urtemedicin hævder, at aloe juice spiller en rolle i en samlet medicinsk plan for hudkræft, eksisterer behovet for yderligere videnskabelige undersøgelser for at bekræfte dens effektivitet. Under alle omstændigheder bringe alle mistænkelige vækster opmærksom på din læge.

  Om Aloe

  Indfødte til Afrika og dyrkes som en stueplante hele verden, aloe eller aloe vera, når højder på 2 fødder og har stikkende, saftige blade. Dens blade giver to forskellige typer af lægemidler kilder - klar gel almindeligt anvendt til hudsygdomme og en bitter væske er kendt som aloe bitter anvendes til interne forhold. At indsamle gelen og bitter, herbalists klippe og tøm bladene. Kommercielle producenter destillerer aloe juice fra gelen.


  Pros

  En artikel af forskere ved Texas Tech University Health Sciences Center og offentliggjort i spørgsmålet om "Journal of Drugs i Dermatology" den jun 2006 bemærket, at forskellige kliniske undersøgelser og dyremodeller tyder på, at immunsystemet spiller en afgørende rolle i at forebygge hudkræft. Ifølge Phyllis A. Balch, certificeret ernæringsmæssige konsulent og forfatter til bogen "Prescription for Herbal Healing," aloe indeholder et aktivt kompleks sukker, der hjælper med at stimulere og regulere immunsystemet. Balch siger, at aloe standser udviklingen af ​​inflammation kræves for hudtumorer at få nye blodforsyning og vokse. Balch går så vidt som til at hævde, at aloe gel og E-vitamin har endda produceret remission i nogle mennesker.


  Cons

  The American Cancer Society rapporterer, at videnskabelige beviser ikke dokumentere sikkerhed og effekt af aloe som en behandling for enhver form for kræft. Faktisk en 2010 undersøgelse offentliggjort i "National Toxicology Program Report Series" fandt, at aloe produkter, der faktisk forbedret hudkræft forårsaget af ultraviolet stråling i hunmus. I hvert fald har kliniske forsøg med fokus på aloe gel, ikke aloe juice.


  Forsigtig

  Lejlighedsvis, topisk anvendelse af aloe juice forårsager allergiske reaktioner, herunder udslæt eller nældefeber. Indtagelse aloe juice, kan reducere blodsukkeret og forårsage diarré, kvalme, opkastning, mavesmerter og elektrolytforstyrrelser, især et tab af kalium. Børn, gravide og ammende kvinder og personer med leversygdomme eller nyresygdom bør undgå aloe juice.

 • Tags:

Posts Carousel