Er Agurker godt for dig?

 • In Default
 • February 9
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Er Agurker godt for dig?  Friske agurker. Photo Credit Vladimir Nenov / iStock / Getty Images
 • En populær sommeren snack, er agurker menes at stamme fra Indien. De spredt over til Grækenland og Italien, og gjorde deres vej over til Amerika omkring 1600-tallet. Agurker er i samme familie som squash, græskar og vandmelon. Mens agurker generelt betragtes som grøntsager, de indeholder frø, som teknisk set kvalificerer disse køling behandler som en frugt i stedet. Det samme gælder for både tomater og avocadoer.

  Sorter  Er Agurker godt for dig?  Bejdsning agurker er kortere og BZ'er end de andre sorter af agurker. Photo Credit bejdsning agurker billede af Maria Brzostowska fra Fotolia.com

  Agurker almindeligvis kommer i tre varianter; Engelsk, persisk eller bejdsning. Nogle gange er de kaldes, nyhed eller gourmet, salat eller udskæring og bejdsning sorter så godt. De engelske agurker er ofte længere og tyndere med mørkegrønne skind. Salat agurker er dem almindeligt dyrket hjemme eller sælges i supermarkeder med spiselige frø og er omgivet med en voksagtig belægning. De bejdsning sorter er den mindste og squattest af flok.


  Kalorier  Er Agurker godt for dig?  Agurker er en fantastisk tilføjelse til veggie bakker. Photo Credit veggie bakke billede ved SKYDIVECOP fra Fotolia.com

  Alle sorter af agurker er lav i kalorier. En halv kop rå, skiver agurker med hud er kun 10 kalorier. Denne grøntsag indeholder også nogen kolesterol eller natrium og er naturligvis fedtfrit. Agurk tendens til at være en mildt sød aromatiseret snack og leverer 2 g kulhydrater og 1 g af sukkeret med hver betjener. Almindeligvis agurker spises rå eller let kogt siden deres tekstur er med til at gøre måltidet. Det er en fælles punkt på vegetabilske bakker. Tilføjelse af en vegetabilsk dip til agurken, når de spiser kan dramatisk øge kalorier, så hvis disse veggies er valgt som en lav-kalorie mulighed, det er godt at overvåge, hvor meget dip er at blive spist med dem.


  Næringsstoffer

  De fleste af de næringsstoffer er pakket i huden af ​​agurk, så det er nyttigt at købe økologiske eller vaske skræl godt for at fjerne den voksagtige coating. Agurken består mest af vand, så det bliver et køligt og fugtgivende snack. Den indre temperatur på agurk kan være 20 grader koldere end uden. Spise skræl leverer en lille mængde af vitamin A og C-vitamin ved 2 procent af den daglige værdi for en ½ kop servering.


  Hud Sundhed  Er Agurker godt for dig?  Agurker hjælpe med poser under øjnene. Photo Credit kosmetisk maske med agurk billede af Elena Vdovina fra Fotolia.com

  Agurker er almindeligt anvendt som en skønhed trick til at reducere hævelser omkring øjnene. På grund af den hydratiserende karakter af de agurker, dette er sandt. Skiverne behøver at placeres direkte på de oppustede dele af øjet for at være effektiv. Agurk kan blandes med andre elementer såsom mælk, fløde og honning og glattede over hele huden som en udrensning og foryngende maske.

 • Tags:

Posts Carousel