Epsom Salt for Skoldkopper


 • Epsom Salt for Skoldkopper  Opblødning i en Epsom salt bad kan yde nødhjælp fra skoldkopper symptomer. Photo Credit Jupiterimages / Brand X Pictures / Getty Images
 • Epsom salt er et mineral forbindelse, ikke faktiske salt som navnet antyder. Det består af magnesium og sulfat og har mange anvendelsesmuligheder. Epsom salte kan tilsættes til bade eller anvendes til at foretage komprimerer til behandling lokaliserede områder i stedet for hele kroppen. Personer med skoldkopper kan drage fordel af Epsom salte til at lindre kløe og fremme afslapning. Spørg din læge eller dine børns børnelæge, før du bruger Epsom salte til skoldkopper.

  Fordele

  Iblødsætning i et varmt bad med Epsom salt kan hjælpe med at lindre den intense kløe, der er så ofte forbundet med skoldkopper. Mineralerne i salte kan hjælpe med at dulme smertefulde og kløende skoldkopper. Epsom salte er også kendt for deres evne til at dulme betændt hud, der kan opstå med skoldkopper, især hvis du har været skrabe dem. Epsom salte kan også hjælpe dig med at slappe af, en stor fordel, når du er plaget af skoldkopper og generelt ikke føler sig godt.


  Brugsanvisning

  At gøre en Epsom salt bad, hæld 2 kopper Epsom salt i en fuld badekar med varmt vand og blandes med din hånd, indtil saltene opløses fuldstændigt. Soak i opløsningen i 12 til 15 minutter, eller så længe du ønsker. Når du får ud af karret, tørre hele din krop forsigtigt med et rent håndklæde og klappede de skoldkopper sår omhyggeligt for at undgå at beskadige huden. Du kan nyde i Epsom salt bade dagligt, indtil skoldkopper har løst.


  Komprimerer

  Hvis du har et bestemt område af skoldkopper blærer, der er mere besværlige end et andet område, kan du prøve en komprimere lavet af Epsom salt. For at gøre det komprimere, bland 2 kopper Epsom salt med 1 gallon varmt vand. Mætte en klud i denne løsning og gælder for det berørte område, indtil klud køler og derefter gentage efter behov for nødhjælp. Epsom salt komprimerer og bade er også egnede til personer med helvedesild, et virus forårsaget af den samme virus, der skoldkopper.


  Overvejelser

  Nogle personer kan have øget risiko for komplikationer udvikler fra skoldkopper. Hvis du har mistanke om, at du eller dine børn har skoldkopper, skal du kontakte din læge til behandling rådgivning. Undgå at ridse udslæt, som du kan bryde huden og øge risikoen for infektion og ardannelse.

 • Tags:

Posts Carousel