Enkle trin kunne holde mennesker med demens i hjemmet Længere: Undersøgelse

  • In Default
  • September 10
  • 0 Views
  • 0 comments

Enkle trin kunne holde mennesker med demens i hjemmet Længere: Undersøgelse

Fredag, 20 December, 2013 (healthday News) - De fleste amerikanere med demens, der bor hjemme har talrige sundhed, sikkerhed og støttende plejebehov, der ikke bliver opfyldt, en ny undersøgelse viser.

Enhver af disse spørgsmål kunne tvinge folk med demens ud af hjemmet hurtigere end de ønsker, bemærkede Johns Hopkins forskerne.

Rutinemæssige vurderinger af patient og pårørende plejebehov kombineret med enkle sikkerhedsforanstaltninger - såsom grab barer i badeværelset - og grundlæggende medicinske og støttende tjenester kunne hjælpe med at forhindre mange mennesker med demens ender på et plejehjem eller assisteret-levende facilitet, forskerne tilsat.

"I øjeblikket kan vi ikke kurere deres demens, men vi ved, at der er ting, som, hvis det gøres systematisk, kan holde folk med demens derhjemme længere," siger lederen af ​​undersøgelsen Betty Black, en lektor i psykiatri og adfærdsmæssige videnskaber på Johns Hopkins
University School of Medicine. "Men vores undersøgelse viser, at uden en indgriben, kan risikoen for mange være ganske alvorlige," sagde hun i en Hopkins pressemeddelelse.

For undersøgelsen, offentliggjort i nummer af Journal of American Geriatri Society i december, Sort team udføres i hjemmet vurderinger og undersøgelser af mere end 250 mennesker med demens lever hjemme i Baltimore. De har også interviewet om 250 familiemedlemmer og venner, der har givet sig til patienterne.

Nioghalvfems procent af patienterne og 97 procent af pårørende havde en eller flere uopfyldte behov på områder som sikkerhed, sundhed, meningsfulde aktiviteter, juridiske spørgsmål og ejendom planlægning, bistand med dagligdags aktiviteter og medicin ledelse.

Halvfems procent af disse behov var sikkerhed-relaterede. Mere end halvdelen af ​​patienterne havde utilstrækkelige meningsfulde daglige aktiviteter i hjemmet eller et ældrecenter, og en tredjedel af patienterne stadig krævede en demens evaluering eller diagnose.

Mere end 60 procent af patienterne havde brug for lægehjælp til tilstande relateret eller ikke er relateret til deres demens. Dette er et alvorligt problem, fordi demente patienter er mere tilbøjelige til at have en alvorlig sygdom, som de i sidste ende kan blive indlagt, efter Black.

"Dette høje udækket medicinsk behandling behov øger muligheden for, at tidlig behandling kan forhindre indlæggelser, forbedre livskvaliteten og mindske omkostningerne ved pleje på samme tid," sagde hun.

De fleste plejere havde også mange udækkede behov, herunder manglende adgang til supporttjenester og uddannelse om, hvordan man bedst omsorg for deres elskede.

Ca. 5,4 millioner mennesker i USA har Alzheimers sygdom og andre former for demens, og 70 procent bliver passet i samfundet af familiemedlemmer og venner.

Flere oplysninger

Den amerikanske Academy of Family Physicians har mere om demens.

Posts Carousel