Engelsk Muffin sundhedsmæssige fordele

 • In Default
 • April 30
 • 17 Views
 • 0 comments

 • Engelsk Muffin sundhedsmæssige fordele  Hele hvede engelske muffins er høj i fiber. Photo Credit engelsk boller billede af Kathy Burns fra Fotolia.com
 • Engelske muffins er en morgenmad mad, som mange mennesker vælger i traditionel skål. Mange typer af engelske muffins er tilgængelige, herunder surdej, hel-hvede og hvide sorter. De kan være en sund del af din kostplan, men nogle versioner har flere næringsstoffer end andre. Som et resultat, er det klogt at læse næringsdeklarationen for hvert mærke af engelsk muffin, så du kan træffe en informeret beslutning.

  Lav i fedt og kalorier

  En engelsk muffin er en fedtfattig mad, der er en sund tilføjelse til et måltid. En Thomas 'engelsk muffin indeholder 1 g total fedt, for eksempel, men er trans og mættet fedt fri. En kost lavt fedtindhold fremmer et sundt hjerte og giver dig mulighed for at opretholde en normal vægt. En engelsk muffin ligner i kalorie indhold til to skiver brød. En Thomas 'hel-hvede engelsk muffin indeholder 120 kalorier, mens 12 kornsort har 140 kalorier. En kost lavt i kalorier forhindrer usund vægtøgning. Andre producenter engelsk boller er ens i fedt og kalorie indhold.


  Fiber indhold

  Brødprodukter, engelsk boller inkluderet, er gode kilder til fiber. At vælge en fuldkorn engelsk muffin vil øge denne fiberindhold. En Thomas 'oprindelige engelsksprogede muffin indeholder 1 g fibre, mens den hele hvede versionen indeholder 3 g. Kvinder bør sigte efter 21 til 25 g fibre hver dag, mens mænd har brug for mellem 30 og 38 g. Fiber fremmer et sundt fordøjelsessystem og hjælper med at kontrollere dit kolesterol og blodsukker aflæsninger. Det fylder også op din mave, forebygge sult og binge spise mellem måltiderne.


  Kulhydratindhold

  Mange mennesker har tendens til at vige tilbage fra kulhydrater, fordi de tror, ​​at de vil tage på i vægt, hvis de spiser dem. Men kulhydrater er kroppens vigtigste kilde til energi, og du har brug for at spise en moderat mængde hver dag, så du kan fungere. Du bør sigte i 45 til 65 procent af dine kalorier kommer fra kulhydrater. For en 2.000 kalorie diæt, svarer dette til 225-325 g hver dag. Fuldkorn engelsk boller indeholder mere komplekse kulhydrater, som tilbyder langvarig energi. En Thomas 'hel-hvede engelsk muffin indeholder 26 g kulhydrater.


  Alsidighed

  Forberedelse engelske muffins i en række forskellige måder gør det muligt at nyde dem uden at blive træt af deres tilstedeværelse i dit madplan. Prøv at ristningen en og derefter topping hver halvdel med pizza sauce og et drys af fedtfattig ost. Mikrobølgeovn denne skål, indtil osten smelter for en sund twist på en til tider ikke så sundt favorit. Du kan også sprede en engelsk muffin med jordnøddesmør eller et æg og en skive fedtfattig ost til morgenmad. En anden idé er at top en med fedtfattig kalkun, mosede avocado og tomat skiver for en tilfredsstillende og næringsstof-tætte frokost.

 • Tags:

Posts Carousel