End Stage emfysem symptomer


 • End Stage emfysem symptomer  End Stage emfysem symptomer Kreditering Stockbyte / Stockbyte / Getty Images
 • Emfysem er en del af processen med at forværres kronisk obstruktiv lungesygdom, rapport lægerne på Mayo Clinic. Når luftsække i slutningen af ​​bronkioler eller luftpassagerne, blive beskadiget, opstår emfysem. Til sidst, ødelæggelse af luftsække resulterer i store lommer strøet med huller i de indre vægge af luftpassagerne. Oxygen er blokeret fra at nå blodbanen og luft i lungerne har svært ved at slippe ud. Der er en række symptomer til at holde øje med i de endelige stadier af emfysem.


  Tydelige tegn

  Efterhånden som sygdommen skrider frem, tydelige tegn på slutstadiet emfysem bliver synlige. Ofte fingernegle og læber af mennesker med slutstadiet emfysem bliver grålig blå farve, hvilket indikerer en mangel på ilt til ekstremiteterne. Slim, der hostede op i løbet af en hoste magi bliver gult eller grønt.


  Vejrtrækning

  Mens svækket vejrtrækning er et almindeligt symptom på emfysem i alle dens faser, kan patienter med slutstadiet emfysem ikke længere udføre det samme niveau af aktiviteter, som de bruger til at og trætte hurtigere. Selv bøjet over at binde en sko bliver umulig uden at blive forpustet. Vejrtrækning bliver anstrengt, selv når de hviler. Luftvejsinfektioner bliver mere alvorlig og tager længere tid at helbrede.


  Lungesvigt

  Forskere ved Emphysema.org rapporterer, at fuldstændig lunge fiasko er en af ​​de sidste faser af emfysem og ofte kræver en lungetransplantation. Til tider patienter udvikler en pneumothorax, forårsage for meget luft til at sive ud af lungerne. Skaden er normalt ledsaget af en stikkende smerte og manglende evne til at trække vejret. Den radikale operation er udført, når alle andre behandlinger har fejlet. Læger typisk kun fjerne og erstatte en lunge, eftersom undersøgelser har vist, at rehabilitering fungerer bedst for patienter, der har kun transplantation af en lunge.


  Vægttab

  Som at spise bliver vanskeligere og tager for meget luft til at udrette, omfattende vægttab er almindeligt i progressionen af ​​emfysem, rapport lægerne på Merck. Samtidig forøgede niveauer af et stof kaldet tumor nekrose kommer ind i blodbanen, hvilket bidrager til vægttab.


  Ændringer

  Andre ændringer finde sted som sygdommen skrider frem. Mange gange, bevirker nedsat lungefunktion hævelse i benene. Patienter kan hoste op blod og opleve alvorlige hovedpine, når man vågner om morgenen. Da de tilpasse sig de progressive symptomer, folk med emfysem udvikler ofte forskellige måder at trække vejret, såsom forfølger deres læber til at styre luftstrømmen eller læner sig over en tæller med deres vægt hvile på deres arme.

 • Tags:

Posts Carousel