En sygeplejerske, der låner en Ear Kan Ease Angst i Moms af preemies


En sygeplejerske, der låner en Ear Kan Ease Angst i Moms af preemies

Tirsdag 8 Oktober (healthday News) - En-til-en samtaler med sygeplejersker hjælpe mødre til for tidligt fødte børn klare følelser af angst, forvirring og tvivl, en ny undersøgelse afslører.

"At have en for tidligt født baby er ligesom et mareridt for moderen," Lisa Segre, en assisterende professor på University of Iowa College of Nursing, sagde i et universitet pressemeddelelse. "Du forventer at have en sund baby, og pludselig du er tilbage spekulerer på, om han eller hun vil leve."

Segre og en kollega undersøgt, om kvinder med for tidligt fødte børn ville drage fordel af at have en neonatal intensivafdeling (NICU) sygeplejerske sidde med dem og lytte til deres bekymringer og frygt.

Undersøgelsen omfattede 23 mødre med for tidligt fødte spædbørn, som fik et gennemsnit på fem 45-minutters en-til-en sessioner med en NICU sygeplejerske og studere medforfatter Rebecca Siewert.

"Mødrene ønskede at fortælle deres fødsel historier," Siewert sagde i pressemeddelelse. "De ønskede nogen til at forstå, hvad det følte for deres babyer til at blive ført væk fra dem. De var meget følelsesladet. "

Sessionerne reduceret depression og angst symptomer i kvinder og styrket deres selvværd, ifølge undersøgelsen offentliggjort online for nylig i Journal of Perinatology.

Resultaterne viser, at "lytte spørgsmål", når det kommer til at hjælpe mødre til for tidligt fødte børn, Segre sagde.

"Disse mødre er stresset, og de har brug for nogen til at lytte til dem," forklarede hun.

Hun og Siewert tror sygeplejersker velegnet til rollen.

"Listening er, hvad sygeplejersker har gjort hele deres karriere," Siewert sagde. "Vi har altid været dem til at lytte og forsøge at problemet løses. Så jeg synes bare det var en vidunderlig udløber af, hvad sygepleje kan gøre. Vi har bare brug for tid til at gøre det. "

Flere oplysninger

Den March of Dimes tilbyder rådgivning til forældre til børn i NICU.

Posts Carousel