En Rosier View for folk med migræne

  • In Default
  • February 16
  • 17 Views
  • 0 comments

En Rosier View for folk med migræne

Torsdag, 19 april, 2012 - Den gamle sang om "la vie en rose" (en lyserød-tonet liv) kan antage ny mening for dem med migræne hovedpine. Undersøgelser har vist, at bære briller farvet med et rosenrødt skær, kan medvirke til at reducere migræne smerte eller endog forhindre disse alvorlige hovedpine helt.

En undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Cephalagia kigget på 22 patienter, hvoraf halvdelen havde migræne med aura og halvdelen, der havde ingen hovedpine. Patienterne blev bedt om at se på høj kontrast mønstre, der giver en illusion af bevægelse (en potentiel migræne udløser), mens iført klar, grå eller rosa-farvede linser. Mens både den grå og rosen linser hjalp lette ubehag for migrænepatienter, rosen farvetone var meget mere effektiv.

Den præcise nuance af rose anvendes i denne undersøgelse, er kendt som FL-41, blev udviklet til at blokere den type flimrende blå-grønne lys udsendt af lysstofrør. Dette og andre lyse lys og blænding er blandt de mest almindelige migræne udløser, der påvirker 85 og 90 procent af migræne ramte, et problem kendt som fotofobi. I en 1991 undersøgelse af børn med migræne, er antallet af hovedpine per måned hos dem, der bar FL-41-tonet linser for en fire-måneders periode faldt fra seks til færre end to. FL-41 nuance er også med i en ny linje af briller produceret af Axon Optics, en virksomhed tilknyttet Moran Eye Center på University of Utah.

Dwyane Wade Migræne Fix

Mindst en berømt migræne patient er en fan af tonede briller. Miami Heat guard Dwyane Wade, der har oplevet migræne siden barndommen, ofte bærer mørke-tonet beskyttelsesbriller til at hjælpe vagt mod angreb på retten (selvom NBA tider har afskåret ham fra at gøre det i løbet af spil).

Rose kan ikke være den eneste effektive farve, enten. Steve Druce, en 61-årig migræne patient, fandt, at en lyseblå nuance arbejdede bedst for ham efter samråd med sin optometrist og gennemgår forskellige tests på en maskine, der kaldes en colorimeter. Siden bære linserne, "Jeg har ikke haft en migræne i mere end seks måneder," Druce fortalte Daily Mail.

Kunne denne migræne forebyggelse taktik arbejde for dig? Hvis du er nysgerrig om at se verden gennem rosen-farvede briller - eller nogle andre nuance - kan medvirke til at reducere din migræne smerter eller skære ned på dens hyppighed, er det bedst at tjekke med din læge først.

Posts Carousel