En liste over mulige Detox Symptomer på en Raw Food Diet

 • In Default
 • April 18
 • 20 Views
 • 0 comments

 • En liste over mulige Detox Symptomer på en Raw Food Diet  Mange rå fødevarer forsyning fiber, kalium og vitamin A og C. Kreditering kaewphoto / iStock / Getty Images
 • En detox kost er designet til at hjælpe dig med at befri din krop af toksiner, der potentielt kan forårsage sundhedsproblemer. Nogle detox kost kræver deltagerne til at spise kun rå fødevarer. Visse rå fødevarer, såsom frugt, grøntsager, nødder og frø, er nærende tilføjelser til enhver kost. Efter en rå fødevarer detox kost, dog kommer med risiko for visse ubehageligt og ubehagelige bivirkninger, som fortalere for disse kostvaner hævder som bevis for, at rense virker.

  Fysiske symptomer

  Hovedpine og træthed er almindelige bivirkninger af efter en detox kost, muligvis på grund af de drastiske ændringer i de fødevarer, du spiser, og de næringsstoffer, såsom protein, kan du blive en begrænsning. Du kan også opleve kulderystelser, fordi rå fødevarer sænke din kropstemperatur ifølge Karyn Calabrese, fortaler for en rå fødevarer livsstil og forfatter til "Soak Dine Nødder:. Udrensning med Karyn" Irritabilitet, dehydrering og følelser af sult er også muligt på en rå fødevarer detox kost.


  Gastrointestinale symptomer

  Kvalme, opkastning og diarré er sandsynlige bivirkninger, når efter en rå fødevarer detox kost. Flatulens er en anden almindelig bivirkning, ifølge Calabrese, fordi efter en rå detox kost forårsager candida gær til at dø ud, og flatulens er, hvordan du slippe din krop af dette. Andre gastrointestinale problemer, såsom oppustethed og mavesmerter, er også mulige, medens det følger en rå detox kost.


  Fysisk Udseende Symptomer

  Hududslæt er en af ​​de mest bemærkelsesværdige bivirkninger relateret til udseende. Calabrese hævder, at dette sker som rå detox kost hjælper release urenheder gennem sved og talg. Oiliness, hud scaliness og pletter er alle mulige. Vægttab, som kan være en positiv sideeffekt, er det også muligt på en rå fødevarer detox, og det kan ændre dit fysiske udseende.


  Mere alvorlige helbredsproblemer

  Et fald i blodtrykket er en potentielt farlig bivirkning af en rå fødevarer kost, ifølge Douglas Graham, en læge, rå fødevarer fortaler og forfatter til "The 80/10/10 Diet". Rå fødevarer kost begrænse visse fødevarer fra din kost, hvilket kan resultere i ernæringsmæssige mangler, fordi nogle rå fødevarer ikke indeholder store doser af visse centrale vitaminer og mineraler. Må ikke starte en rå fødevarer detox kost uden at tale med din læge først.

 • Tags:

Posts Carousel