En Liste over Low Sulfur Foods


 • En Liste over Low Sulfur Foods
  En Liste over Low Sulfur Foods Kreditering Shizuka Blaskowsky / Demand Media
 • Svovl i fødevarer og uorganiske sulfater kan forværre colitis ulcerosa, en kronisk kolon tilstand. Reducere fødevarer, der indeholder store mængder af svovl kan reducere inflammatoriske udløsere i UC eller andre fordøjelsesforstyrrelser i tyktarmen. Lavt svovl kostvaner reducere typisk mængden af ​​korsblomstrede grøntsager, kød, mælkeprodukter, sodavand og sulfited alkoholholdige drikkevarer at fjerne visse symptom-producerende fødevarer.

  Grøntsager  En Liste over Low Sulfur Foods
  Photo Credit Shizuka Blaskowsky / Demand Media

  Cruciferous grøntsager som broccoli og blomkål har høje mængder af svovl. Lavt svovl valg i grøntsager omfatter færre af den knasende snack type grøntsager. Forskellige typer af squash som agern, butternut, zucchini og spaghetti squash er lav i svovl. Andre vinter grøntsager på den lave liste svovl omfatter yams, vinter squash, gul skæve hals squash, søde kartofler, aubergine og sukkermajs.


  Frugter  En Liste over Low Sulfur Foods
  Photo Credit Shizuka Blaskowsky / Demand Media

  Frugter lavt svovlholdige aminosyrer omfatter rå æbler, japanske blommer rå, japanske pærer, rå ferskner, figner og grapefrugt. Mest tørrede frugter indeholder store mængder af svovl som et konserveringsmiddel, medmindre andet er angivet på etiketterne. For at sikre de laveste svovlindhold i frugt, vælge friske rå frugter. Meloner såsom vandmelon, honningdug og cantaloupe er lav muligheder svovl. Frugtsaft, der er lavt muligheder svovl omfatter naval appelsinjuice, mandarin og grapefrugt. Citrusfrugter såsom citroner, limefrugter, grapefrugter og appelsiner er typisk lavt svovlindhold. Kokos både frisk og tørret er lav i svovl, men tjek etiketten tørret kokos, da nogle producenter tilføje svovl for at holde kokos kød hvid.


  Mejeri  En Liste over Low Sulfur Foods
  Photo Credit Shizuka Blaskowsky / Demand Media

  Fleste mejeriprodukter har svovl. Nogle alternativer mejeriprodukter, der er lav i svovl omfatter mandelmælk, usødet kokosmælk og ris mælk. Soja og regelmæssige mælk indeholder svovl, men smør er lav i svovl, fordi det er et fedtstof.


  Kød  En Liste over Low Sulfur Foods
  Photo Credit Shizuka Blaskowsky / Demand Media

  Protein indeholder aminosyren cystein, som indeholder svovl. De fleste kød indeholder forskellige niveauer af svovl. Nogle kød er lav i svovl og kan være en mulighed på et lavt svovlindhold kost. Nogle lavt svovlindhold kød markeringer omfatter oksekød lever, bacon, kylling lever, svinelever, kalkun og spil. Mens disse er proteiner, er de lavt svovlindhold mad valg.


  Fisk  En Liste over Low Sulfur Foods
  Photo Credit Shizuka Blaskowsky / Demand Media

  En række af fisk er lav i svovl, herunder røget fisk, sardiner, laks og syltede fisk. Protein i fisk som tun, makrel og hellefisk er højere i svovl. Jo højere indhold af fisken fedt, desto lavere svovl. Hav agurk, muslinger og østers er lavt svovlindhold muligheder for fisk og skaldyr.

 • Tags:

Posts Carousel