En Forældre Survival Guide for Living Med en autistisk barn

 • In Default
 • March 30
 • 2 Views
 • 0 comments

 • En Forældre Survival Guide for Living Med en autistisk barn  En ny diagnose af autisme kræver forældrenes justering. Photo Credit Creatas Images / Creatas / Getty Images
 • En autisme diagnose er stressende for hele familien. Det er normalt at føle sig overvældet, skyldig og endda fortvivlet i de første uger, som du lærer at tilpasse sig til dit barns diagnose. Du vil gradvist løse i en ny rutine, men autisme er en livslang tilstand, der rummer mange udfordringer. Succesfuld forældrerollen et barn med autisme kræver en balancegang mellem fortalervirksomhed, ledelse og pusterum.

  Uddannelse

  HelpGuide.org foreslår, at du lære så meget som du kan om autisme. Det er en kompleks lidelse, der omfatter en bred vifte af undertyper, hvorfor et barn kan betegnes som værende på "autisme spektrum." Research symptomer, diagnostiske kriterier, behandlingsmuligheder og måder at forvalte hverdagen. Læs forælder blogs, succeshistorier og studere resultaterne. Udvikle et partnerskab med dit barns behandlere og aldrig tøve med at stille spørgsmål.


  Accept og Advocacy

  Du kender dit barn bedst. Lær hendes særheder, hendes stemninger og hendes reaktioner på forskellige situationer, foreslår HelpGuide.org. Snarere end at fokusere på hendes forskelle, lære at sætte pris på sin individualisme. Med en grundig forståelse af, hvad der gør hendes kryds, vil du være i den bedste position til at advokere for hendes behov. Tal op i møder med pædagogiske eksperter, terapeuter og andre fagfolk, tydeligt forklare din opfattelse af hendes fremskridt og vanskeligheder.


  Styring af din barns autisme

  Ifølge MayoClinic.com, autisme behandlinger køre farveskala fra adfærdsmæssige strategier til kommunikation terapi. Medicin er undertiden ordineret til forhold, der eksisterer side om side med autisme, selvom ingen medicin er angivet specifikt til autisme diagnose. HelpGuide.org påpeger, at uanset behandlinger er valgt, børn med autisme er på deres bedste i en rolig, konsekvent hjemligt miljø. Arbejde tæt sammen med dit barns behandlere at overføre terapeutiske aktiviteter i barnets hverdag.


  Support og pusterum

  MayoClinic.com bemærker, at omsorgen for et barn med autisme er ofte dræning. Byg et støttenetværk, du kan stole på, når du føler dig overvældet. In-person og online support grupper, sammen med en betroet team af fagfolk, levere sikre rum for dig at diskutere dine udfordringer og succeser. Udelade en-til-én gang med hvert barn i din familie, herunder det autistiske barn, til at bygge erindringer og nyde hinandens selskab. Find aflastning, enten fra venner og familie eller en betalt udbyder, at tillade dig at have pauser fra at være pårørende. Tilslutning med din partner eller voksne venner giver dig mulighed for at hvile, genoplade og vedligeholde dele af dig selv ud "pårørende" eller "autisme forælder."

 • Tags:

Posts Carousel