En flydende kost og vægtøgning

 • In Default
 • September 18
 • 16 Views
 • 0 comments

 • En flydende kost og vægtøgning  Tilføj nonfat tørret mælkepulver til din favorit milkshake at øge kalorier. Photo Credit Purestock / Purestock / Getty Images
 • Ikke alle på en flydende diæt ønsker at tabe sig. Hvis du lige har haft oral kirurgi, nødt til at følge en flydende diæt på grund af vanskeligheder tygge eller synke, eller finde det lettere at drikke din mad i stedet for at spise det, du kan have svært ved at få nok kalorier til at vedligeholde din vægt. Du kan få brug en højt kalorieindhold flydende kost til at hjælpe dig med at få vægt.

  At få nok kalorier

  At få vægt, er du nødt til at spise flere kalorier, end du forbrænder. Antallet af kalorier, du har brug for at tage på i vægt, afhænger af din nuværende indtag, alder, køn, kropsstørrelse og aktivitetsniveau. Sporing hvad du spiser kan give dig en kalorie udgangspunkt. Generelt kvinder har brug for 1.600 kalorier til 2.400 kalorier om dagen for at bevare deres vægt, og mænd har brug for 2.000 kalorier til 3.000 kalorier om dagen. Tilføjelse 250 til 500 kalorier om dagen for at hvad du spiser nu bør fremme en 1/2 pund til £ 1 ugentlig vægtøgning.


  Højt kalorieindhold Væsker

  Starte med grundlæggende højt kalorieindhold drikkevarer, såsom sødmælk, fuldfed sojamælk, frugtjuice, ernæring shakes, milkshakes og smoothies. Du kan også blande noget mad i en væske, ifølge University of Virginia Digestive Health Center. For eksempel kan du blande kød med grøntsager og bouillon til en velsmagende souplike drink eller blend havregryn med sødmælk og frugt til morgenmad. Nøglen til blandingsanlæg måltider gør, at du bruger nok væske til at få den rigtige konsistens. Hvis dine blandede måltider har bidder, stamme blandingen før drikker.


  Tips til vægtøgning

  Til formål at spise seks til otte små måltider om dagen. Boost kalorier i mælk og milkshakes med nonfat tørret mælkepulver, som indeholder 110 kalorier pr 1/4-cup servering. Glat jordnøddesmør eller avocado er gode kalorieindhold boostere for frugt smoothies. Tilsæt olie til dine krydrede blandinger for ekstra kalorier; hver teskefuld indeholder 40 kalorier. Hvis du ikke har en blender, kan du gøre krydrede flydende måltider med anstrengt babymad fortyndet med mælk, bouillon eller juice.


  Liquid Menu

  Start din dag med en banan og jordbær smoothie lavet med sødmælk eller fuldfed sojamælk og jordnøddesmør. For din næste måltid, så prøv blanding cremen af ​​hvede med æblemos og mælk nok til at tynde. Til frokost, kylling blandet med bløde kogte nudler, gulerødder og bouillon tilsat olie gør en højt kalorieindhold mulighed. Lav en milkshake til din næste måltid ved hjælp et ernæringstilskud og din foretrukne smag af is; tilføje nonfat tørmælk pulver til en kalorie boost. På middag, kan du nyde bud-kogt kød blandet med kartofler, sovs og bouillon. Afslut dagen med en anden næringsrige, højt kalorieindhold smoothie lavet med kiwi, bananer, avocado og frugtsaft.

 • Tags:

Posts Carousel