En dag i livet af Moderskab


 • En dag i livet af Moderskab  En mors hverdag er bygget op omkring hendes børn. Photo Credit E. Dygas / Photodisc / Getty Images
 • En mor bygger sit liv omkring hendes børn. En typisk dag for mor til en baby vil være helt forskellig fra mor til teenagere. Moms, der arbejder på fuld tid, vil ikke følge samme daglige tidsplan som dem, der bliver hjemme, og en enkelt motherâ € ™ s liv kan se meget forskellige fra situationen for mødre, der er i et forhold. Én ting er fælles for alle mødre: Men mødre lever deres liv, mødre overalt strukturere deres dag til gavn for børnene i deres varetægt.

  Nye Moms

  Babyer bringer umådelig glæde og overvældende ændringer livet for nye mødre. Under barnet er kun det første skridt. Mødre skal derefter tilpasse sig de undertiden forvirrende følelser og hormonelle forandringer, der følger med hendes babyÃ, â € ™ s fødsel, samt at møde hende newbornâ € ™ s ethvert behov. Når barnet er født, kan nye mødre finde sig selv fodring og ændre hendes lille én natlige hver 4 til 6 timer - og oftere i løbet af dagen - i henhold til AskDrSears. Sleep forskere peger på, at nye babyer, der sover for fem timers strækninger natten uden en fodring er for deres alder, sove igennem om natten. Nye mødre kan se frem til deres babyer lærer at selv-lindre, så mødre og babyer kan nyde en fuld nattesøvn.


  Stay-at-home moms

  At vælge at blive hjemme med børnene, kan være en givende valg for nogle mødre, men det er ikke let. Den fuldtidsansatte pleje af små holder mødre travlt, fra madlavning til vask tøj til at fungere som chauffør. Stay-at-home moms er op med solen forbereder Madpakker til skole, hvilket gør morgenmad for deres sultne skolebørn og derefter planlægge dagens aktiviteter. Moms kan planlægge måltider, vaske tøj og rent hus i løbet af dagen, og stadig har energi til at forberede middag og lege med sine børn om aftenen.


  Arbejdsvilkårene Moms

  Moms kan finde det nødvendigt at arbejde på fuld eller deltid enten at bidrage til familiens indkomst, eller for at fremme deres karriere. Cirka halvdelen af ​​mødrene til unge børn arbejder, ifølge HealthyChildren.org, den officielle hjemmeside for American Academy of Pediatrics. En travl mor, der arbejder uden for hjemmet, kan påberåbe sig en ægtefælle eller andre familiemedlemmer til at hjælpe med forældrerollen opgaver. Selvom en mor kan arbejde en traditionel 9-til-5 skift, måske hun også nødt til at shuttle børn i skole eller dagpleje. Sandsynligt, ville hun kun har tid til at lave mad måltider og udføre huslige pligter såsom picking up huset, betale regninger og gøre rutinemæssig rengøring i aften når hendes familie er kommet hjem for dagen. Mor ville have at gøre disse opgaver samtidig limning med sine børn om aftenen.


  Single Moms

  Derudover single forældre præsenterer sit eget sæt af udfordringer, siger HealthyChildren.org. En ud af fire børn er fra enlige forældre, og de fleste enlige mødre holde et job uden for hjemmet. Enkelt moms kan stole på en nært familiemedlem eller en ven til at hjælpe med børnepasning og familie tid er dyrebar for enlige mødre, fordi deres job kan holde dem fra deres børn i flere timer hver dag. Single mødre er alene ansvarlig for deres barns pleje, og de er ansvarlige for vedligeholdelse og forvaltning af huset, så godt. Den daglige tidsplan af enkelte mødre kan være optaget fra sunup til mørkets frembrud. Trods enkelte momsâ € ™ travle hverdag, tyder på, at børn af enlige mødre har en dyb respekt for deres mødre, og udvikle en bred opfattelse af, hvad kvinder kan udrette med deres liv.

 • Tags:

Posts Carousel