Emergen-C & Elektrolytter

 • In Default
 • November 30
 • 7 Views
 • 0 comments

 • Emergen-C & Elektrolytter  Arbejde ud dræner kroppen for elektrolytter, tabt gennem sved. Photo Credit Mand på motionscyklen billedet ved Elzbieta Sekowska fra Fotolia.com
 • Elektrolytter bliver opkrævet mineralske ioner, der cirkulerer i kropsvæsker og hjælpe foretage elektriske nerveimpulser, der stimulerer muskel sammentrækning og afslapning. De fire store elektrolytter i kroppen er natrium, kalium, chlorid og bicarbonat. Emergen-C-pulver er meget mere end en C-vitamin supplement. Den indeholder natriumbicarbonat, kalium- bicarbonat, calcium, magnesium og chrom, tre andre mineraler vigtige for muskelaktivitet.

  Natriumbicarbonat

  Natrium er en positivt ladet ion, der normalt eksisterer som natriumchlorid eller almindeligt bordsalt i kosten. Natrium er kritisk for hjerne, hjerte og nervesystem kan fungere normalt ved at lette regelmæssige elektriske signaler for celle-til-celle kommunikation. Kombinationen af ​​natrium med bikarbonat afbalancerer surhed af blod og buffere ændringer i kroppens pH der kan være sket som følge af udnyttelse eller en anden stressfaktor. For meget eller for lidt natrium i kroppen kan være meget skadeligt for helbredet. Den oprindelige formel af Emergen-C indeholder 60 mg natriumhydrogencarbonat til at erstatte natrium tabt i sved og hjælpe med at afbalancere pH af kroppen.


  Kaliumhydrogencarbonat

  Kalium er modionen til natrium og er også positivt ladet. Overdreven sveden, opkastning eller diarré kan nedbryder kroppen af ​​kalium og forstyrre en regelmæssig hjerterytme og normal muskelfunktion. Emergen-C indeholder 200 mg kalium som alkalizing kaliumbicarbonat, kaliumcarbonat og kaliumphosphat.


  Calcium

  Calcium er det vigtigste mineral i kroppen og hjælper i muskelfunktion ligesom de andre elektrolytter. Det er så afgørende for muskelsammentrækning, at kroppen gør et godt stykke arbejde at holde calcium stabile i blodet. Meget lidt calcium er tabt i sved som de fleste af den er bundet inde i knoglematrix. Derfor Emergen-C indeholder kun en lille mængde calcium, 50 mg, for at tilvejebringe en lille løft til muskelaktivitet.


  Magnesium

  Magnesium er tælleren mineral til calcium og primært involveret i muskelafslapning. Ligesom calcium, er de fleste af kroppens magnesium bundet inde knogler og tænder og kroppen trækker på disse butikker til at holde blodets indhold af magnesium forholdsvis stabil. Emergen-C indeholder 60 mg magnesium til at hjælpe med væskebalancen og hydrering.

 • Tags:

Posts Carousel