Elementær Curriculum på Fitness & Nutrition

 • In Default
 • March 11
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Elementær Curriculum på Fitness & Nutrition  Undervisning elementære børn om sunde fødevarer og fysisk aktivitet er en vigtig del af pensum. Photo Credit ernæring billede ved razorconcept fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Et fitness og ernæring pensum skal ses som en vigtig del af skole for elementære-skolebørn. Ifølge Dolly Lambdin, Charles Corbin, Guy Le Masurier og Meg Greiner, forfatterne af "Fitness for Life: Elementary School Classroom Guide," en elementær fitness og ernæring læseplan bør fokusere på sundhed, fysisk aktivitet og ernæring til at give de studerende en bred forståelse af, hvad det vil sige at leve et sundt og aktivt liv.

  Funktion

  I deres bog "spise godt og holde bevægelige: Et tværfagligt Curriculum for Undervisningsudvikling Upper Elementary School ernæring og fysisk aktivitet," Lilian WY Cheung, Hank Dart og Sari Kalin rapporten, at undervisning elementær alder børn vigtigheden af ​​at spise rigtigt og få masser af motion vil også lære sunde vaner, der varer hele livet. Børn, der bliver undervist at vælge frugt, grøntsager, fuldkorn og fedtfattige mejeriprodukter er mere tilbøjelige til at fortsætte med at vælge ernæringsrigtige fødevarer, som de bliver ældre. Børn, der har tilladelse til at spise junk fødevarer er mere tilbøjelige til at vende til usunde fødevarer, som de vokser.


  Fordele

  Den primære fordel af en elementær læseplan, der fokuserer på fitness og ernæring er, at eleverne lærer, hvad det vil sige at leve et sundt liv. En effektiv pensum vil lære børn at spise masser af frugt og grøntsager og til at vælge fuldkorn end hvidt brød og pasta, note Cheung, Hart og Kalin. Studerende vil også lære at identificere fødevarer, der indeholder usunde mængder af fedt og mættet fedt og hvordan du vælger lavere fedtindhold muligheder. Andre fordele omfatter undervisning eleverne vigtigheden af ​​en sund morgenmad, måder at få mindst 60 minutters motion hver dag og for at reducere mængden af ​​tid, de bruger på at se tv og spille videospil.


  Klasseværelset Aktiviteter

  En ernæring og fitness læseplan bør fokusere på underholdende aktiviteter, der fuldt ud engagerer børn i materialet, så de kan anvende den til deres liv. Lamdin, Corbin, Le Masurier og Greiner foreslå fysisk aktivitet pauser i løbet af dagen til at opfordre eleverne til at få aktive. Tage fem eller 10 minutter til at gøre et par sprællemænd, sidde-ups eller push-ups. Fysisk aktivitet pauser giver dig også en god mulighed for at styrke betydningen af ​​motion for sundhed. Kunstprojekter, såsom at gøre mad-guide pyramider eller sunde fødevarer collager, er en underholdende måde at lære børn at identificere forskellen mellem ernæringsrigtige fødevarer og usunde fødevarer. Brug relæ løb og hop-reb konkurrencer i frikvartererne som yderligere incitament til at få aktiv. Sunde fødevarer udfordringer i kantine kan opfordre eleverne til at vælge fødevarer, der udgør en nærende frokost.


  Picture Bøger og Websites

  Billedbøger er et effektivt redskab til at styrke ernæring og fitness begreber ved at trække børn ind i en historie, der også har en lektion. Gennemse din skole eller folkebibliotek for fiktion bøger, der omfatter en historie med succes engagere børn i oplysningerne. Brug bøger, såsom "Mr. Sugar kom til byen," af Harriet Rohmer, eller "Showdown på Food Pyramid," af Rex Barron, at undervise ernæring begreber. "IQ Gets Fit," af Mary Ann Fraser, eller "Mr. Putter og Tabby Run Race," af Cynthia Rylant, er forslag til undervisning motion begreber. Internettet har et væld af ressourcer, der kan hjælpe dig med at implementere en sundheds pensum. Besøg Dole hjemmeside for sjove måder at lære børn at spise fem portioner producere hver dag. Det amerikanske Department of Agriculture s mypyramid hjemmeside indeholder en interaktiv madpyramide. Centers for Disease Control og Forebyggelse er Krop og sind! hjemmeside er rettet mod børn og omfatter en bred vifte af spil og aktiviteter til at undervise sundhed begreber.


  Overvejelser

  Den mest succesfulde fitness og ernæring pensum vil lære børnene, hvordan man lever sundt for hele deres liv, forklarer Lamdin, Corbin, Le Masurier og Greiner. Planlæg praktiske aktiviteter snarere end at fokusere på regneark, så dine elever er villige til at deltage. Skræddersy aktiviteterne til alder og evne niveauer af dine elever. Yngre elever kan nyde en sunde fødevarer smag test mens ældre børn kan nyde madlavning en sund parabol til at dele på et klasseværelse fødevare fest. De fleste børn nyder korte pauser fra læring; drage fordel af denne tid til at indarbejde fysiske aktiviteter, såsom at køre på plads, ind i dit klasseværelse. Gør fokus på sundhed og velvære, og chancerne er dine elever får begejstret spise rigtigt og udøver, og vil fortsætte med at anvende disse erfaringer som de vokser op.

 • Tags:

Posts Carousel