Elektroniske patientjournaler: Læger Ønsker du at holde Patienter Out

  • In Default
  • March 29
  • 2 Views
  • 0 comments

Elektroniske patientjournaler: Læger Ønsker du at holde Patienter Out

Tirsdag 26 marts, 2013 - Ifølge en ny Harris Poll undersøgelse, foretaget på vegne af forvaltningen konsulentfirma Accenture, mindre end en tredjedel af amerikanske læger tror patienter bør have fuld adgang til deres egne elektroniske patientjournaler.

Som patient kan du bogstaveligt talt har tillid til lægen med dit liv, og læge og patient er afhængig af dette niveau af tillid. Forholdet bør være en af ​​give og tage, selv om udvekslingen tider er domineret af den professionelle.

Så det kan komme som en overraskelse, at 65 procent af docs mener, at deres patienter bør kun have begrænset adgang til deres elektroniske patientjournaler, og 4 procent mener patienter bør ikke have adgang overhovedet.

En ting er klart - patienter tror elektroniske patientjournaler forbedrer deres pleje. Ifølge en 2011 undersøgelse, foretaget af GfK Roper på vegne af Practice Fusion, en San Francisco-baserede elektroniske patientjournal udbyder, 78 procent af patienter, hvis lægerne holdes elektroniske patientjournaler følte, at deres pleje forbedret.

"Patienterne vil have deres sundhedspleje at afspejle det forhold, vi er i det 21. århundrede," sagde Ryan Howard, CEO of Practice Fusion. "De ønsker at have recepter sendes elektronisk, for at modtage e-mail-udnævnelse påmindelser og til at gennemgå tidligere diagnoser og kommende aftaler online."

"Flere amerikanske sundhedssystemer har vist, at fordelene opvejer risiciene ved at tillade patienter åben adgang til deres journaler, og vi forventer, at denne tendens fortsætter," sagde Mark Knickrehm, senior global administrerende direktør for Accenture Health, i meningsmåling resultater.

Mens et flertal af læger i Accenture undersøgelsen ikke ville stole patienter med fuld adgang til deres journaler, sagde 81 procent, de ønskede deres patienter til at holde registre ajour, der kan virke som en afbrydelse.

Primært dog er lægerne henvise til opdatering af personlige oplysninger, ikke medicinske oplysninger. Næsten alle læger adspurgte mener patienter bør opdatere deres egne demografiske oplysninger (95 procent), familiær disposition (88 procent), medicin (86 procent), allergi (85 procent), og endda nogle medicinske oplysninger, ligesom nye symptomer og selvadministrerede test resultater (81 procent).

Der synes at være nogle ulemper til at give patienterne adgang til optegnelser og nogle reelle fordele, ifølge eksperter og kommentatorer. Så hvorfor mange læger føler, at deres patienter ikke bør have fuld adgang til deres elektroniske patientjournaler?

Stephen Baker, forfatter til The Numerati blog, skrev, at patienten følsomhed kan være skyld i lægernes modvilje mod at dele lægejournaler.

"Det ville ikke være et problem, hvis vi, som samfund, ikke var så overfølsomme over for" sårende "ord, og ivrig efter at sagsøge i tilfælde af fejl," Baker erklærede på sin blog.

Han brugte et eksempel på en læge spekulere om hans eller hendes patient blive offer for misbrug. Mens patienten kan blive fornærmet på at læse denne information i deres elektroniske journal, kan lægen føle, at det er vigtigt at dokumentere deres bemærkninger. Baker konkluderede: "hvis vi ønsker data, bør vi være klar til at se og acceptere det, selv når offensiv. Denne åbenhed vil betale sig rigt. "

Thomas J. Vento, MD, en familie læge i privat praksis i Reisterstown, Md., Ser fordelene ved åben adgang til journaler, fordi patienterne kan hjælpe med at forhindre lægefejl.

"Det er en rigtig god idé at give din familie læge en kopi til at holde i hans fil, men det er også meget vigtigt at have din egen kopi af sundhed tidsskrift i tilfælde af en medicinsk nødsituation," Dr. Vento sagde. "At være en aktiv stemme i sundhedsvæsenet er en integreret del af at få den bedste behandling, du kan for dig selv og dine børn."

Efter en 2012 undersøgelse viste, at lægerne ikke læse mange testresultater, når patienter blev udskrevet fra sygehuse, eksperter hævdede, at elektroniske optegnelser kunne hjælpe "forhindre vigtige oplysninger falder igennem revner."

"[Det] problem kunne løses med elektroniske patientjournaler, der holder styr på testresultater og advare læger, når resultaterne ikke er blevet revideret," sagde Gordon Schiff, MD, associeret direktør for Brigham Center for Patientsikkerhed forskning og praksis på tiden. "Patienterne kan også spille en rolle ved at holde styr på deres tests og spørger deres læge om resultaterne."

Som læger og medicinske institutioner fortsætter med at skifte til elektroniske patientjournaler, og patienterne efterspørger mere adgang, vil debatten fortsætte: Hvor meget information skal patienterne have adgang til?

Posts Carousel