Efter-skole Motion Giver Brain Gevinster: Undersøgelse

  • In Default
  • January 15
  • 1 Views
  • 0 comments

Efter-skole Motion Giver Brain Gevinster: Undersøgelse

Af Tara Haelle
HealthDay Reporter

Mandag, 29 september, 2014 (healthday News) - Regelmæssig daglig motion synes at forbedre børns opmærksomhed og multi-tasking evner, ifølge en ny undersøgelse.

Elementære skolealderen studerende, der deltog i en efter-skole-program med masser af fysisk aktivitet viste større forbedringer i flere områder af såkaldte "udøvende funktion" end tilsvarende studerende, der ikke deltog.

Udøvende funktion refererer til en række psykiske eller "kognitive" færdigheder, der omfatter hukommelse, fokus, opmærksomhed og evnen til at skifte frem og tilbage mellem opgaverne.

Ledende forsker Charles Hillman sagde, at de studerende, der havde den højeste fremmøde i programmet oplevede de største gevinster i mentale færdigheder.

"Jeg tror, ​​disse er de hårdeste beviser vi har til rådighed, at tid brugt i fysiske aktiviteter, som ville omfatte fysisk uddannelse og fordybning, ikke blot ikke aflede opmærksomheden fra faglige mål, men det kan forbedre akademiske præstationer," sagde Hillman, en professor i kinesiologi og samfund sundhed ved University of Illinois i Urbana-Champaign.

Resultaterne blev offentliggjort online 29 september og i oktober print udgave af tidsskriftet Pediatrics.

Forskerne randomiseret 221 børn, i alderen 7 til 9, til enten efter-skole program eller en afventende liste til programmet. Den efter-skole-program opstod for næsten alle af skoleåret (150 dage). Over to timer, fysisk aktivitet vekslede med hvileperioder, hvilket resulterer i omkring 70 minutter af moderat til kraftig motion hver ugedag, siger Hillman.

Børnene tog prøver at måle deres "hæmning" og deres "kognitiv fleksibilitet", som er dybest set deres evne til at skifte mellem forskellige opgaver med succes, såsom at læse noget, og derefter besvare spørgsmål om at læsning, siger Hillman.

Hæmning involverer to typer tænkning færdigheder, Hillman forklarede: evnen til at ignorere distraktioner i miljøet til at fokusere på noget bestemt, og evnen til at stoppe et godt lært svar hurtigt, når det er nødvendigt.

Hvis et barn starter automatisk at ride sin cykel på tværs af en gade, når et lys bliver grønt, for eksempel en stærk hæmning svar refererer til, hvor hurtigt han kan forhindre sig fra at gå fremad, når han opdager en bil, der kører det røde lys.

Selv om børn i både efter-skole-program og afventende gruppelisten oplevet forbedringer i fysisk kondition, hæmning og kognitiv fleksibilitet, de efter-skole programmets deltagere gjort større gevinster i alle tre områder.

De programdeltagere viste også forbedringer i opmærksomhed, ikke var set i Vent-gruppelisten, og de havde mindre gevinster i body mass index (BMI) end vente-listen studerende. BMI er en måling af kropsfedt baseret på højde og vægt.

Fordi undersøgelsen sammenlignes direkte to lignende grupper af børn, resultaterne støtter tanken om, at fysisk aktivitet faktisk forårsagede de forbedringer hjernen, selvom det er mindre klart, hvordan fysisk aktivitet forbedrer tænkning færdigheder, siger eksperterne.

"Fra en hjerne struktur perspektiv, ved vi, at regioner i hjernen gain volumen med fitness indgriben fra studier med ældre voksne," Hillman sagde, selv om det betyder ikke øget volumen fører til bedre tænkning.

I mellemtiden har andre undersøgelser fundet ændringer i den måde neurotransmittere arbejder i hjernen efter fysisk aktivitet, og hvordan motion påvirker hippocampus, den del af hjernen er ansvarlig for hukommelse og indlæring, siger han.

Mest sandsynligt, Hillman sagde, flere forskellige mekanismer er på arbejde i hjernen, der tillader fysisk aktivitet til at forbedre mentale evner.

Undersøgelsen blev veltilrettelagt, ifølge en ekspert, der var bekendt med resultaterne.

Nathaniel Riggs, en lektor i udviklings- og familieundersøgelser menneskelige ved Colorado State University i Fort Collins, sagde: "En vigtig retning for fremtidig forskning er rent faktisk at måle fysiologiske processer, der kan være i stand til at forklare disse foreninger."

Riggs påpegede, at undersøgelsen selv sammenlignet resultaterne af børn i forskellige grupper, der var blevet matchet med hensyn til alder, køn, race / etnicitet og socioøkonomisk status. En af de eneste svagheder i undersøgelsen er den manglende evne til at vide, hvor længe de mentale gevinster øvelsen måske sidste, sagde han.

Men udøvende kontrol - indsamling af mentale færdigheder, der fik et løft af udøvelsen - er afgørende for en positiv udvikling, tilføjede Riggs.

"Det er faktisk mere stærkt korreleret med akademiske præstationer end IQ," sagde han. "Den politiske konsekvenser er, at skolerne ønsker vil overveje at give øgede muligheder for fysisk aktivitet til deres studerende til ikke blot at fremme en bedre sundhed, men også til potentielt øge akademiske præstation."

Fordelene kunne udvide selv ud over akademisk succes, siger Riggs.

"Executive kontrol er også forbundet med færre adfærd problemer, som kan forstyrre klasseundervisning, mindre brug af narkotika, som forstyrrer indlæring og mindre risikabel seksuel adfærd, hvilket kan resultere i skolen frafald på grund af utilsigtede graviditeter," sagde han.

Undersøgelsen blev finansieret af det amerikanske National Institute of Child Health and Human Development og National Institutes of Health.

Flere oplysninger

Barnets Mind Institute har tips til børn med udøvende funktion underskud.

Posts Carousel