Effektiviteten af ​​Ethanol Hand sanitizers

 • In Default
 • December 24
 • 4 Views
 • 0 comments

 • Effektiviteten af ​​Ethanol Hand sanitizers  Ethanol-baseret hånd sanitizers er effektive til at dræbe mange bakterier. Photo Credit barn hånd billede ved jeancliclac fra Fotolia.com
 • Hånd sanitizer er et almindeligt syn i disse dage. Mange kontoransatte holde en flaske i nærheden af ​​deres tastatur. Moms bære den i deres ble poser. Lærerne sætte det på deres skriveborde. Thereâ € ™ sa dispenser for det i hvert Doctora € ™ s kontor og hospital værelse. Gentagne undersøgelser har vist, at ethanol-baseret hånd sanitizers er effektive til at dræbe virus, men sæbe og vand er stadig den bedste sæbe i nogle tilfælde.

  Generelle oplysninger

  Ethanol, også kaldet ethylalkohol, er blevet anvendt i hånd-sterilisering geler, cremer og skum i årtier. De fleste hånd sanitizers indeholde en form for ethanol samt andre kemikalier eller organiske midler og duftstoffer. Hand santizers hjælper med at bevare vand, dræbe bakterier hurtigere end at vaske hænder med sæbe og vand, spare tid og give en udrensning indstilling, når en vask er ikke umiddelbart tilgængelig.


  Forebyggelse af den fælles Kolde

  I en 2010 undersøgelse fra American Society for Microbiology blev ethanol-baseret hånd sanitizers fundet betydeligt mere effektiv til at fjerne rhinovirus, den virus, der forårsager almindelig forkølelse, end vask med vand og sæbe. I denne undersøgelse, var resultaterne de samme, uanset om emner anvendes en opløsning indeholdende 65 procent ethanol eller 80 procent ethanol. Denne undersøgelse viste også, at hænder rengøres med sanitizer forblev desinficeret i omkring fire timer. Da hånd-til-hånd transmission er en af ​​de mest almindelige måder at sprede virus, anbefaler ASM hjælp ethanol-baseret hånd sanitizers som en måde at forhindre spredning af en almindelig forkølelse.


  Fødevarebårne patogener

  I en 2008 undersøgelse af ASM, blev ethanol-baseret hånd sanitizers med tilsætningsstoffer fundet at være effektive til at dræbe surrogat rotavirus, poliovirus og norovirus efter en 30 sekunders eksponering. Andre alkoholbaserede desinfektionsmidler, på den anden side kun elimineres human rotavirus. Da norovirus er den hyppigste årsag til mad-relaterede sygdomme i USA, ASM anbefaler ethanol-baserede desinfektionsmidler til brug håndterer fødevarer for at reducere overførslen af ​​disse vira. Ethanol alene hurtigt kan dræbe vegetative bakterier - såsom Bacillus og Clostridium, svampe og indkapslede vira. ASM brugte forskerne et sanitizer med 70 procent ethanol som den aktive bestanddel.


  Sammenligning sanitizers

  Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, ethanol-baserede hånd antiseptiske indeholder 60 til 90 procent ethanol synes at være mest effektiv mod almindelige patogener. Ethanol-baserede desinfektionsmidler synes også at have større antimikrobielle virkninger mod virus end isopropanol-baserede desinfektionsmidler.


  Anbefalinger

  CDC anbefaler stadig at vaske hænder med sæbe og vand for den bedste udrensning. Hvis dine hænder er synligt snavset eller forurenet med organisk materiale, skal de vaskes med sæbe og vand. Sanitizers kan dræbe bakterier, men de canâ € ™ t fjerne snavs eller grime ligesom sæbe og vand kan. Også ita € ™ s vigtigt at bemærke, at når du bruger hånd sanitizer, skal du bruge nok til at dække alle overflader i hænder og fingre for at opnå en effektiv desinfektion. Sørg altid for, at du bruger hånd sanitizer med mindst 60 procent ethanol som den aktive ingrediens. Den gennemsnitlige hånd sanitizer indeholder omkring 62 procent ethanol.

 • Tags:

Posts Carousel